Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért mindig a férfinak kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a férfinak kell alkalmazkodni a nő szexuális igényeihez?

Figyelt kérdés

A párkapcsolatok egyik rendszeresen előforduló problémája a különböző szexuális igény. Van, hogy a férfi kíván többet, van, hogy a nő. Én azt vettem észre, hogy ha prücök van, akkor általában a férfit szólják meg. Ha kevesebbet kíván, "akkor kapd már össze magad apukám, miléyen férfi vagy te!"

Ha pedig többet, akkor verje ki magának és maradjon csndben.

Több nő is írta, hogy "nő létemre nekem kell könyörögnöm a szexért." Talán kőbe van vésve, hogy csak a férfi kívánhat többet? Érdekes módon amikor a nő húzza a férfi agyát azzal, hogy majd lefekszem veled ennyi idő múlva, azzal nincs semmi probléma.Pedig ezen esetekben általában a nőnek sem lenne kifogása ellene, csak éppen élvezi a hatalmát, amit a párja felett gyakorolhat.

Szerintem ez így igazságtalan.

2011. márc. 17. 13:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező..igazad van...házas vagyok.
2011. márc. 17. 16:27
 12/24 A kérdező kommentje:

Kitartás, barátom!

:)

2011. márc. 17. 16:30
 13/24 anonim ***** válasza:
azért mert ha a nő nem akar szexelni akkor nem fog, és őt kevésbé viseli meg mint a férfiakat. mindig a nő választ!
2011. márc. 17. 16:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha nőnek volt 100 patnere élete során, akkor ő a k.rva, ha meg a férfinak, akkor ő a menő csávó. És ilyenkor jöttök a kulcsos magyarázattal. Hát tessék, itt a kulcsos magyarázat.
2011. máj. 19. 20:46
 15/24 A kérdező kommentje:
20.46, hagyd már ezt a hülye szöveget, már nagyon unom!
2011. máj. 19. 20:51
 16/24 anonim ***** válasza:
Hát mert ez égett bele a köztudatba, h a férfi egy szexhajhász, és h a nőt erősen elítélik a szexért.
2011. máj. 19. 20:59
 17/24 anonim ***** válasza:
20:46 vagyok és igen is rphadtul unom ezt a szöveget, de ha átgondolod ugyanaz az oka mindkettőnek...
2011. máj. 19. 21:11
 18/24 anonim ***** válasza:
ha te nem alkalmazkodsz akkor majd lesz más aki alkalmazkodik, szerintem valami ilyesmi logikát követ sok nő.
2011. máj. 19. 21:13
 19/24 anonim ***** válasza:

A kompromisszum szívás. És érdekes hogy más országokban/országokból jött lányok képesek ezt nem fegyverkén (is) használni. Ismerek itt a házból egy ukrán lány testvér párt és egy német lány és párjukat is sokszor ismertem általában együtt sokszor néztünk mecset ha a párom nem nyafogott. Vicces hogy ép csak az enyém. Pedig azért azt nem gondolja hogy két-három pasi előtt szedek föl valakit aki az egyikükkel jár.

Max. normálisan előre megbeszélve. A továbbikat. Amikor már kialakult valami. Ne legyek már én a Non-Stop szex szolgálat, anyám generációja pont ez volt nőben, most én kapom vissza apáink bűnért?

Azért mi fiúk már a prüntyőgéstől, a msm fux-ot, és a rámcsörgött csak csörögjek vissza sit-et is végig csináltuk egy kis szexért kamaszkorban. A lányok is, ha csak nem fáj mert az megértem a menzesz pl. (bár már utólag "bevallotta" ezzel vissza élet nálam már egy ex). Nem igazán az van hogy szar lett volna a lánynak, két-három rész a Jóbarátok pár napig jobban kellett.

Aztán amikor én meg nyári munka után halottan jöttem haza, akkor (megképtelen voltam - szar ezt mondani) hoyg nem akartam azt monda biztos becsajoztam. Hát igen nyakik sárosan "szakadtan" terep munkán más nem is tesz az emberfia.

ui.: És exem mondta, már közös lány barátnak. A felnőtt személyiségem és a szex is imponált neki.

2011. máj. 20. 04:24
 20/24 anonim ***** válasza:
tegnap 20:46 - Ja apám idejében így volt. Tudod hol lepődők (és főleg nem botránkozok meg) ha a lány egy kicsit fiatalabb is nálam és öt-tíz partnerre volt. Amúgy is, ma már mi csánáltuk őket ilyenre. Nem egy két menő Jókocsis pasi, azt aki anyagi érdekből hajlandó volt rá. Ha gondolom nekem volt nyolc és én még félere is csak egyszer léptem, akkor ha a nő nem bánya rém akkor hol lepődjek meg a tízen is? Csak nem UFO nővel csinálja a többi pasi.
2011. máj. 20. 04:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!