Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sajnálod vagy irtózol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálod vagy irtózol a melegektől?

Figyelt kérdés

20 éves csajszi vagyok és van egy meleg haverom. Ma teljesen kiakadt. Az előzmény az volt, hogy kb 2 hete kiderült, hogy fiúkkal kavar.

Mondta, borzasztó szar melegnek lenni. A heteró fiúk többsége, kicikizi és megalázza. A lányok egy része szintén, kis részének tetszik és épp nem mond róla semmi rosszat. A meleg fiúk egy része meg szintén megalázza, mert nem akarnak "konkurenciát". Nagyon kevesen meg épp kitartanak mellette.

Szóval tényleg ennyire szar lenne a helyzet? Hogy ha valaki fiú és a fiúkat szereti, és kiderül vagy külsőre látszik rajt azt már alázni kell?

Miért jó ha valakit cikizünk? Az hogy jobbnak érezhetjük magunkat?

2011. febr. 28. 23:36
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Igen csak tudod, hogy a normális heteró nem dugja le az utcán, a villamoson a nyelvét a párja torkán és fogdossa nyíltan mások előtt. De ugyan ilyennek a melegek többsége, diszkrétek. A heterókat miért ide skatulyázzák? mármint nem az utcán nyíltan nyomulós közé?

Mert rengeteg ilyen ismerőse van egy embernek.

És épp az a helyzet, hogy nagyon kevesen találkoznak meleg emberekkel és csak azt látják hogy felvonulnak. Pedig ha meglátnák, hogy mennyien egymástól nagyon különböznek, a kevésbé tapasztalt emberek is nem egy opcióba skatulyáznák az embereket.

2011. márc. 3. 14:45
 32/34 anonim ***** válasza:

18:07 voltam

Sajnos igazad van és szerintem ez tényleg egy nehéz kérdés. De örülhet a barátod,hogy egy ilyen értelmes lány van mellette.Látszik az írásodból is hogy tényleg tőrödsz vele. Örülhet,hogy ilyen barátja van:)

2011. márc. 3. 16:15
 33/34 anonim ***** válasza:

Én leszbikus vagyok,bár külsőre alig látszik.A Női homoszexuálisokat egyébként is könnyebben elfogadják (merthogy pl milyen jó lenne betársulni melléjük az ágyba, ugye-ugye?)

Egy férfi homoszexuális megítélése azért is rosszabb,mert egy másik férfi nem szereti magát Prédának érezni,hiszen Ő a Vadász.

Eddig akinek elmondtam,nem fordult el Tőlem,ebben szerencsém volt..

A felvonulásról meg az a véleményem,h aki elmegy magát "reklámozni",azon emberek többsége azt azért teszi,h a hetero többség igenis lássa,h ő ugyanolyan ember mint a többi,akinek miért ne lenne ugyanolyan joga Méltóságban (Nem Büszkeségben) élni mint másoknak...

az emberek hajlamosak homokba dugni a fejüket,h amit nem látnak az nincs...pedig igenis van/vagyunk Akit meg nem érdekel vagy a gyerekei lelki fejlődését félti azon egy napon arra apár órára ne járjon arrafelé,amerre a felvonulás van..

Te meg támogasd a barátod,ha tényleg annak érzed és kiállsz az elveidért

31/N

2011. márc. 3. 18:33
 34/34 A kérdező kommentje:

Igen az biztos, hogy valahogy fel kell hívni a figyelmet, hogy beszéljenek róla az emberek, és legyen a köztudatban. Ha nem beszélünk a problémáról akkor nem fog megoldódni.

De ez kérdéses, hogy egy kínos témát hogyan közelítünk meg. Én nem tudom, hogy a felvonulás jó vagy sem, de sokan ellenzik és persze rengetegen támogatják is.

2011. márc. 3. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!