Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sajnálod vagy irtózol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálod vagy irtózol a melegektől?

Figyelt kérdés

20 éves csajszi vagyok és van egy meleg haverom. Ma teljesen kiakadt. Az előzmény az volt, hogy kb 2 hete kiderült, hogy fiúkkal kavar.

Mondta, borzasztó szar melegnek lenni. A heteró fiúk többsége, kicikizi és megalázza. A lányok egy része szintén, kis részének tetszik és épp nem mond róla semmi rosszat. A meleg fiúk egy része meg szintén megalázza, mert nem akarnak "konkurenciát". Nagyon kevesen meg épp kitartanak mellette.

Szóval tényleg ennyire szar lenne a helyzet? Hogy ha valaki fiú és a fiúkat szereti, és kiderül vagy külsőre látszik rajt azt már alázni kell?

Miért jó ha valakit cikizünk? Az hogy jobbnak érezhetjük magunkat?

2011. febr. 28. 23:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
89%

gondolom szar, ezért ha tudnám, hogy az tuti nem cikizném.

15/F

2011. febr. 28. 23:37
 2/34 anonim ***** válasza:
92%

Részemről elfogadom.

Viszont ne vonuljanak fel, mert melegnek lenni nem "büszkeség". Nem is szégyen, de nem büszkeség.

2011. febr. 28. 23:39
 3/34 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már a vonulgatást ez a szerencsétlen, csak a szerelmével akar lenni, nem akar senki előtt csókolózni, fogdosni a barátját, főleg felvonulni nem akar. Csak élni az életét mindennapi megalázás nélkül. A többség ilyen emberekből áll!!!!!

Egyébként van valakinek van valami ötlete, hogy tudnék neki segíteni??? Tartom benne a lelket, meg visszaszólok a beszólásokra de elég nehéz.

2011. febr. 28. 23:42
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézem jó szemmel a homoszexualitást, de cikizni nem cikizném, mert van bennem annyi emberség. Talán ha úgy adódik akkor segítenék neki, bár nem érdekelne különösebben, nem foglalkoznék vele.
2011. febr. 28. 23:45
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy ilyen barátom, szinte detto ugyanebben a szituációban. Sajnos nem mondhatok se jobbat, se többet: légy igaz barátja, támogasd, amiben tudod. Szomorú egy sors az övék, én ezt nagyon sajnálom - de ha csak egyszer is megtalálják a boldogságot, úgy ők legyenek a legboldogabbak. Megérdemlik. :)

19L

2011. febr. 28. 23:47
 6/34 anonim ***** válasza:
20%

> Miért jó ha valakit cikizünk?

> Az hogy jobbnak érezhetjük magunkat?

A "melegek" természetellenesek. Szóval igen, jobbnak érzem magam náluk. De ettől függetlenül tolerálom őket, végülis szabadelvűség van vazze. Mindenki csinálhat amit akar, csak ne csapjon át a dolog szabadosságba (b*ziparádéba).

2011. febr. 28. 23:59
 7/34 anonim ***** válasza:
18%
Ez evolucio. A ferfiakban es a dominansabban szocializalodott nokben benne van hogy aki gyenge azt bantani kell, meg kell olni, így a fajnak osszessegeben jobbak lesznek a genjei es igy fejlodik a faj. Amennyiben nincs benned ilyen erzes, vagy teged is mindenki bant vagy egy alszent idiota vagy. Szerintem gondolj a gyerekeidre es hereld ki a sracot hogy a gyerekeid egy szebb vilagban eljenek!!! Vagy akar mond meg neki hogy szarja le a tobbieket es csak a baratja erdekelje.
2011. márc. 1. 00:01
 8/34 anonim ***** válasza:
58%

Nekem nincs bajom a melegekkel, csak tartsák tiszteletben, hogy én hetero vagyok és ne nézegessenek meg ne nyomuljanak.A leszbikusokkal meg az a bajom, hogy elhalásszák előlem a nőket, így konkurenciák, ezért utálom őket.

20f

2011. márc. 1. 00:07
 9/34 anonim ***** válasza:
11%

Én nem bántom azokat a melegeket akik nem "büszkék" erre és nem pattognak melegfelvonuláson.

De mondok valamit. Ha valaha egyszer a fiam bejelentené majd ,hogy ő meleg legyek akármilyen öreg először őt aztán magamat lőném fejbe ha nem sikerülne visszatéríteni. Én büszke vagyok arra ,hogy tovább fogom vinni a család nevét lesz feleségem ,családom ,gyerekeim ez meg egy undor ehhez képest.

Szóval maradjunk annál ,hogy betegség ,ha nem feltűnő megtűrjük.

18/F

2011. márc. 1. 00:12
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

a lezbikre visszatérve:

a lezbi csaj se járna veled, szal nem konkurens..

2011. márc. 1. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!