Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sajnálod vagy irtózol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálod vagy irtózol a melegektől?

Figyelt kérdés

20 éves csajszi vagyok és van egy meleg haverom. Ma teljesen kiakadt. Az előzmény az volt, hogy kb 2 hete kiderült, hogy fiúkkal kavar.

Mondta, borzasztó szar melegnek lenni. A heteró fiúk többsége, kicikizi és megalázza. A lányok egy része szintén, kis részének tetszik és épp nem mond róla semmi rosszat. A meleg fiúk egy része meg szintén megalázza, mert nem akarnak "konkurenciát". Nagyon kevesen meg épp kitartanak mellette.

Szóval tényleg ennyire szar lenne a helyzet? Hogy ha valaki fiú és a fiúkat szereti, és kiderül vagy külsőre látszik rajt azt már alázni kell?

Miért jó ha valakit cikizünk? Az hogy jobbnak érezhetjük magunkat?

2011. febr. 28. 23:36
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Biológiára járok és a darvini evolúciós elmélet egy borzalom, ha emberiségről beszélünk! Mi nem vagyunk állatok, ezt meg kellene már jegyeznünk! Az ember elméletileg agyilag fejlettebb és így érzelmileg is. Felfoghatnánk végre, hogy minden embernek vannak érzései és ő is basszuskulcs egy ember érző lélekkel.

Ha az evolúció szerint élnénk akkor iszonyatosan kegyetlen társadalmat alakítanánk ki. Szerencsére nem aszerint élük, hanem emberségesen! Amikor az evolúcióval pedáloznak mindig borzalom születik (fajelmélet és eugenetika)

A másik, meg persze könnyű úgy mondani, hogy szarja le, de ha naponta 2 szer a pofájába mondják, hogy " te mocskos bu zi" akkor elég nehéz azt figyelmen kívül hagyni!!!

2011. márc. 1. 00:14
 12/34 A kérdező kommentje:
Ott a pont!!! A leszbik, barátok is lehetnek, de az nincs... Legalábbis nem tudok róla, hogy lenne neki.
2011. márc. 1. 00:15
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

sem nem sajnálom, sem nem irtózom

engem nem zavar, ha valaki langyi

2011. márc. 1. 00:32
 14/34 anonim ***** válasza:
Egyébként meg simán össze is jöhetsz vele, aaz emberek többsége kiváncsi, és biszexuális
2011. márc. 1. 00:34
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:12

na az olyan embereket mint te, rühellem

ez kb. oylan, mintha igazat adnál a szlovákoknak, amikor azt mondják, lehetsz magyar, de utcán meg ne merj magyarul szólalni, mert akkor megverünk

és te akarsz szaporodni? szégyen

2011. márc. 1. 00:36
 16/34 A kérdező kommentje:
Ömm nem vitát szerettem volna kezdeményezni, hanem csak gondolatokra voltam kíváncsi. De örülök, hogy más sem tudja az ehhez hasonló beszólásokat csak úgy faképnél hagyni:)
2011. márc. 1. 00:46
 17/34 anonim ***** válasza:
50%
nem bírom a melegeket régen azt mondtam amíg nem piszkálnak nem érdekel. aztán egyszer amikor segg részeg voltam ültem a buszmegállóba rám jött egy. azóta félek tőlük
2011. márc. 1. 01:00
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
EZ a b*zik jussa! Tartsa meg szépen magának, csinálja otthon, és akkor mindezt megúszhatja!
2011. márc. 1. 01:18
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
ez a biológia órás szöveg meg Darwin szidása nem kellett volna. sajnos alapjában nem vagy azzal tisztában hogy mi az az ember.
2011. márc. 1. 01:44
 20/34 A kérdező kommentje:

Ömm nem szidtam Darwin, félreértetted én a véleményemet fejtettem ki, és ez két külön dolog. Azt, hogy te ezt annak értetted az a te értelmezéseden múlt.

De egyébként szidni vagy cáfolni elég könnyű bármit, úgy, hogy nem hozol fel mellette semmilyen érvet(érvelés módja: állítás, bizonyítás, kifejtés....). Nem értem mire gondolsz, hogy nem vagyok tisztában mi az ember. Az nem igaz, hogy szerintem nem állati szintű az ember, meg hogy agyilag fejlettebb az állatoknál? Mert én ezt mondtam....

2011. márc. 1. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!