Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sajnálod vagy irtózol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálod vagy irtózol a melegektől?

Figyelt kérdés

20 éves csajszi vagyok és van egy meleg haverom. Ma teljesen kiakadt. Az előzmény az volt, hogy kb 2 hete kiderült, hogy fiúkkal kavar.

Mondta, borzasztó szar melegnek lenni. A heteró fiúk többsége, kicikizi és megalázza. A lányok egy része szintén, kis részének tetszik és épp nem mond róla semmi rosszat. A meleg fiúk egy része meg szintén megalázza, mert nem akarnak "konkurenciát". Nagyon kevesen meg épp kitartanak mellette.

Szóval tényleg ennyire szar lenne a helyzet? Hogy ha valaki fiú és a fiúkat szereti, és kiderül vagy külsőre látszik rajt azt már alázni kell?

Miért jó ha valakit cikizünk? Az hogy jobbnak érezhetjük magunkat?

2011. febr. 28. 23:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Az miért van hogy az állatvilágban is sokszor előfordul, hogy saját nemükkel szexelnek? Hol szolgálja ez a fajfenntartást? Lehet hogy adott faj bizonyos része eredendően nem utódnemzésre hivatott? pl. mit a méhecskéknél. Attól még közvetetten lehet fontos szerepük a fajfenntartásban?
2011. márc. 1. 12:14
 22/34 anonim válasza:
Egyik sem, de megnéznék egy ilyet élőben is.
2011. márc. 1. 13:40
 23/34 anonim ***** válasza:
12:14 azért ez elég durva, a melegeket a dolgozó méhekhez hasonlítani, meg hogy nagy szerepük van a fajfenntartásban. Egyébként ha most 1milliárd ember meghalna, semmi következménye nem lenne a faj fennmaradását illetően.. Egyszerűen van bennük egy "hiba" vagy pedig divatból lettek ilyenek. Én nem sajnálom őket, nem is irtózom tőlük.
2011. márc. 1. 15:00
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek semmi köze, hogy a másiknak milyen a beállítottsága! Én teljes mértékben kiállok a melegek mellett (ha normális és nem mutogatja magát a ), és szerintem azok akik utálják őket, először nézzenek magukba ,mert ők sem tökéletesek...
2011. márc. 1. 15:48
 25/34 anonim ***** válasza:
öm...sztem azért ezt a Taigetosz féle "természetes" kiválasztást űzni kéne,nem csak hobbi szinten:D remélem elég egyenes választ kaptál...
2011. márc. 1. 15:52
 26/34 A kérdező kommentje:

Naa jó lvan ezt szeretem értelmes válaszok is vannak!

A legtöbb elfogadó vagy egértő hála istennek és csak kevesen durvák.

2011. márc. 1. 17:44
 27/34 anonim ***** válasza:

Miért lenne bajom velük? Mert nem olyanok mint én? Én ezt soha sem értettem,hogy mire jó bántani valakit csak mert más. Azért vagyunk emberek mert tudunk értelmesen gondolkodni. Bár ha ez tényleg így lenne akkor állatok között élnék..na mindegy szóval szegényeknek nem lehet könnyű,eleve párt találni is nehéz ügy és közben tény hogy nagyon sokan irtóznak bár az még hagyján de gyűlölik őket pedig semmi okuk nincs rá.!!!

Szerintem ez egy nehéz kérdés mert nem lehet álltalánosítani,biztos vannnak olyanok is köztük (pl.melegfelvonuláson) akik direkt keresik a bajt de gondolom nem ők vannak többségben. A legtöbben csak élni szeretnék az életük nyugalomban és boldogsában.:S szóval szerintem csak legyél mellette és kész.mást nem nagyon tudsz tenni esetleg beszélgess el vele hogy ne vegye nagyon a szívére ezeket mert nem ő tehet róla csak a barom agyatlan emberek.

Béke.

2011. márc. 1. 18:07
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Undorodom tőlük! Én sem érezném jól magam!
2011. márc. 2. 01:33
 29/34 A kérdező kommentje:

01:33-es Nagyon sajnálom, hogy így érzel.

18:07-es szinte művészien fogalmaztad meg a dolgokat:) élvezet volt olvasni a szavakat és mondatokat:)

2011. márc. 2. 07:41
 30/34 anonim ***** válasza:

Sok hetero nem nézi jó szemmel ezt, már csak azért, mert reklámozzák..és úgy vannak ezzel, hogy minek reklámozzák felvonulásokkal? A hetero se vágja más arcába, h hé én meg hetero vagyok csináljunk felvonulást..

Mert ha azt akarják,h fogadjuk el, ne különcködjenek felvonulással,mert pont az lenne a lényeg, hogy beleilleszkednek a többi embertásuk közé.

Ezzel azt akartam kihozni, h sajnos ezért piszkálják a barátod, mert beskatulyázzák a többi meleg közé, akiknek feltűnési viszketegségük van. :S

De ugyan így megy a rasszizmus is..

2011. márc. 2. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!