Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban melegektől, hogyan lehet normális párkapcsolatot találni?
Hát,ha Miskolci vagy állítólag van ott is valami meleg hely. Pontosan nem tudom hol,de van. Elég sokan mondják, remélem találasz magadnak párt. :)
Sok sikert, amúgy,ha pasi vagy akkor azért van,mert beteg vagy tanultuk bioszból és pszichoból is,hogy a melegek a fiúk esetében betegek, néha divat,de ez náluk ritka a lányok esetében pedig pszichés vagy átlagban divat.
Mégegyszer sok sikert :)
19L
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
Elöljáróban fiú vagyok, és vidéki, egészen a határszélen...
Már máshol is mondták olvastam ezekről a helyekről, de én nem egyéjszakás kalandot keresek, a szex most valahol a lista végén szerepel, nekem szeretetre lenne nagyon de nagy szükségem, érzem hogy már nem bírom tovább, elfogyott minden erőm. Szeretném ha valaki szeretne és én is viszont szerethetném, aki vár hogy hazaérjek és beszélhessen velem, aki meghallgat, akit megölelhetek és hozzábújhatok.
Nálam tuti nem divat, szinte mióta az eszemet tudom, azóta tisztában vagyok a helyzetemmel, vagyis hogy nem vagyok normális, lányoknál párszor tettem elkeseredett kísérletet hátha érzek valamit, de semmi, annyira semmi hogy azon én magam is meglepődtem, szóval a meleg skála 100% os részére száműzött a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!