Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegnek lenni elsősorban titok és örökös bujkálás?
Nem.
Én nem bújkálok, nem szeretek titkolózni. Ha olyan helyzetbe kerülök, hogy előkerül a párkapcsolat téma, személyesebb a kérdés, egyszerűen-hétköznapi módon közlöm a helyzetet.
Nálam sokkal inkább azt jelenti, hogy.. emberi méltóság.
Mondhatnám, hogy elméletileg ugyanúgy kéne viselkedniük az embereknek (pl. a tulajdon anyámnak) velem, attól, hogy férjjelölt helyett barátnőm van, de nyilván a gyakorlatban ez nincs így.. úgy érzem, többet kell cselekednem, másfélszer, kétszer annyi pozitív dolgot kell felmutatnom, hogy túlnőjek a "homoszexuális" szóhoz kötődő negatív hangon.
De ennek ellenére.. nem titkolózom, nem bújkálok. Élem az életem, megmutatom, a magam egyszerű, természetes módján, hogy pozitív vagyok, hogy van emberi méltóságom, hogy keresem és megtalálom önmagam.
Így aztán... semmi gond.
nemhiszem. az egyik legjobb barátom is homo, de ez senkit nem zavar, a környezete már megszokta. és mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van! (én nagyon kedvelem őt, mindettől függetlenül!) :)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!