Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm nem akar szexelni velem?
Figyelt kérdés
Már együtt vagyunk kb 5 hónapja, nem szűz, de nem akar szexelni, azt mondja, hogy akar várni ezzel amíg készen áll rá, amíg teljesen meg bízik bennem és látja, hogy "jó fiú" vagyok... Mondtam neki, hogy engem már ez nagyon kezd zavarni, szeretjük egymást nagyon, de nem akar, őt szabályosan zavarja még ha a szexről is akarok vele beszélni... Nem akarja megérteni, hogy nekem mint férfi, szükségem van rá... Azt mondja várjunk még, de nem tudja megmondani mennyit, csak annyit mond, hogy majd ha eljön az idő és úgy érzi... Nem akarnám meg csalni, de őszintén már azon agyalok... De akkor meg bántana a dolog, hogy megcsaltam és sajnálnám... Ha felhozom neki a szexet, hogy mikor lesz már mindig aval jön, hogy szarul érzi magát mert mintha kenyszeriteném és mintha csak azért lennék vele, hogy legyen kivel szexelnek... Pedig tudja, hogy nagyon szeretem és ő is szeret de nem enged egy kicsit utánam ebben a dologban...mindketten 25 évesek vagyunk...Mi a véleményetek?
Nem értem miért vagy vele, ilyentől menekülnék még szeretőnek sem. Valami nem oké vele. A szex neki is elvileg jó szóval nehogymár azt jutalomnak tekintse, talán rossz volt a szex neki az eddigi pasikkal.
tegnap 22:35
52/59 anonim válasza:
Te egy hatalmas lúzer vagy, csak pótapuka kell neki és még szex sincs az igen, vannak még balekok, akkor további jó szexmentes életet... gyàszkeret..
tegnap 22:37
53/59 anonim válasza:
Őszinten mondom neked nőként, ha valaha be is adná a derekát, egy ilyen nővel nem lesz jó a szex. Egyértelmű, hogy nem vágyik a szexre, különben nem akarná így elhúzni. Ha szűz lenne, még megérteném, de egy gyerekkel már kizárt. Szerintem kihasznál téged.
tegnap 22:53
54/59 anonim válasza:
Az nem szeret téged csak hülyének néz, vagy más dugja.
ma 07:33
55/59 anonim válasza:
En a helyedben surgosen elkezdenek mas no utan nezni.
Red flagek:
1. 25 eves es gyereke van es nem toled. Ez mar alapbol kizaro ok. Miert koltenel egy masik kan pulyajara. Semmi ertelme. Es ha megkedveled a kolkot, de az asszonnyal lefol a kave, akkor 0 jogod lesz a gyerek lathatasara.
2. 5 honapja ugraltat a csaj, es nincs szex. Ez mi? 5 het is sok lenne, nem tinik vagytok mar.
Szoval a terv a kovetkezo:
1. No contact ezzel a nostennyel, aki madarnak nez.
2. Leszolitod az osszes utadba kerulo neked tetszo not.
ma 07:44
56/59 anonim válasza:
Hát bizony én otthagytam volna egy hónap után. Akármennyire aranyos, meg minden, de akkor is. 25 évesen állandóan félig elázottnak kellene lennie, feltéve hogy vonzódik hozzád, mint férfihoz. Ha ez nincs, akkor nem illetek össze absz.
Lépj tovább, van még 25M600e olyan nő, akikhez ugyanennyire, vagy jobban vonzódnál. Főleg olyanhoz, aki mondjuk egy esti autózásos randi végén lepippant 2x csak úgy, mert neki kellett az élmény, hangulat.
ma 07:55
57/59 anonim válasza:
Nem olvastam végig de jól látom már van egy gyereke is?? Nőként mondom , vagy szivat vagy tényleg lelki problemája van, egyik sem jó. Szerintem menekülj
ma 08:37
58/59 Konvect válasza:
Nalam mar a beszelgetes ott zarult volna le, hogy 25 evesen gyerekkel egyedul el, annak valami oka van. Azok utan amiket leirtal, nem is nehez kitalalni miert lett szingli anyuka. Az ilyen mentalisan instabil noknel jobban csak azt a gyereket sajnalom akit sikerult egy ilyen helyzetbe megszulniuk, rendes csaladi hatter nelkul.
ma 11:18
59/59 anonim válasza:
Szerintem az 55ös válaszába menne van minden. Én sem tudtam volna jobban leírni. Pacsi 55
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!