Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm nem akar szexelni velem?
Figyelt kérdés
Már együtt vagyunk kb 5 hónapja, nem szűz, de nem akar szexelni, azt mondja, hogy akar várni ezzel amíg készen áll rá, amíg teljesen meg bízik bennem és látja, hogy "jó fiú" vagyok... Mondtam neki, hogy engem már ez nagyon kezd zavarni, szeretjük egymást nagyon, de nem akar, őt szabályosan zavarja még ha a szexről is akarok vele beszélni... Nem akarja megérteni, hogy nekem mint férfi, szükségem van rá... Azt mondja várjunk még, de nem tudja megmondani mennyit, csak annyit mond, hogy majd ha eljön az idő és úgy érzi... Nem akarnám meg csalni, de őszintén már azon agyalok... De akkor meg bántana a dolog, hogy megcsaltam és sajnálnám... Ha felhozom neki a szexet, hogy mikor lesz már mindig aval jön, hogy szarul érzi magát mert mintha kenyszeriteném és mintha csak azért lennék vele, hogy legyen kivel szexelnek... Pedig tudja, hogy nagyon szeretem és ő is szeret de nem enged egy kicsit utánam ebben a dologban...mindketten 25 évesek vagyunk...Mi a véleményetek?tegnap 19:26
11/59 A kérdező kommentje:
Van egy gyereke
tegnap 20:13
13/59 A kérdező kommentje:
Mindig mondja, hogy először bizonyítsak neki... De már mit tudjak bizonyítani? Mert ha kérdem tőle, hogy mit bizonyítsak akkor nem tud választ adni, meg arra sem, hogy mit csináljak már hogy el tudná magát engedni velem és megbizzon bennem... Jól keresek, nem nézek más lányra, nem vagyok gigolo, csak ő kell, ajándékokat veszek neki, minden héten 2-szer 3-szor elmegyek hozzá, pedig messze lakunk egymástól, komoly vagyok, elfogadom a gyerekét is... Mit kell még egy férfinak bizonyítani? Mert tényleg nem tudom már, hogy mit tegyek... Már kezdem magam hülyének érezni, valami lelki barátnak akivel mindent megtud beszélni, csokolozni, de szex nélkül... vagy valami ilyesmi
tegnap 20:19
14/59 A kérdező kommentje:
12-nek: hogy értve vagy minek az mi célból?
tegnap 20:20
15/59 anonim 

válasza:

Megteszel neki mindent, mindenben neki lesz igaza. Cserébe egyszer majd, talán...
16/59 anonim 

válasza:

Így leírva a helyzetet, azt hiszem téged hülyének néznek.
17/59 anonim 

válasza:

Amúgy, arra mit mond, hogy ő hogyan akarja neked bizonyítani azt, amit neked is bizonyítanod kell felé? Én lassan barátzónába tenném a hölgyet. Ugyanúgy lenne program, meg tali, de a simi, és a csók az én részemről abba maradna.
18/59 A kérdező kommentje:
Hát, az ő részéről nem kell bizonyítás ahogy állítja... Szóval kb úgy érzem, hogy úgy viselkedik mint egy hercegnő akit ki kell érdemelni. És ha úgy fogok viselkedni ahogy te írtad 17-es, simi csók, szerelmi vallomást abba hagyom akkor mi lenne a végkifejlet? Le szállna a földre és észre venné magát vagy szét mennénk ha már én nem húzok ezt illetően?
tegnap 20:42
19/59 anonim 

válasza:

Lehet azt akarja, hogy elvedd feleségül.
20/59 anonim 

válasza:

Lehet nem szereti a szexet, libidó vagy lelkibaj, lehet csak kifogás hogy bizonyíts, ha szereti a szexet akkor fél évig nem bírja ki hogy ne dugjatok mikor ott vagy neki. Valami nem stimmel. Vagy szervezete nem kívánja, vagy te nem vonzod de emberileg szeret de mint férfit úgy nem, egy egészséges ember szeret dugni. Talán az eddigi párjai olyan rosszak voltak az ágyban, vagy fájt neki, hogy megutálta a szexet. Ha egyszer belemenne hogy mutasd mit tudsz jó lesz e veled azután talán lenne kedve ha jól csinálod.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!