Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm nem akar szexelni velem?

Figyelt kérdés
Már együtt vagyunk kb 5 hónapja, nem szűz, de nem akar szexelni, azt mondja, hogy akar várni ezzel amíg készen áll rá, amíg teljesen meg bízik bennem és látja, hogy "jó fiú" vagyok... Mondtam neki, hogy engem már ez nagyon kezd zavarni, szeretjük egymást nagyon, de nem akar, őt szabályosan zavarja még ha a szexről is akarok vele beszélni... Nem akarja megérteni, hogy nekem mint férfi, szükségem van rá... Azt mondja várjunk még, de nem tudja megmondani mennyit, csak annyit mond, hogy majd ha eljön az idő és úgy érzi... Nem akarnám meg csalni, de őszintén már azon agyalok... De akkor meg bántana a dolog, hogy megcsaltam és sajnálnám... Ha felhozom neki a szexet, hogy mikor lesz már mindig aval jön, hogy szarul érzi magát mert mintha kenyszeriteném és mintha csak azért lennék vele, hogy legyen kivel szexelnek... Pedig tudja, hogy nagyon szeretem és ő is szeret de nem enged egy kicsit utánam ebben a dologban...mindketten 25 évesek vagyunk...Mi a véleményetek?

tegnap 19:26
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Szerintem te egy feminista nő vagy, többet ne válaszolj ha értelmes választ egy konkrét kérdésre nem tudsz adni, jó?
tegnap 21:11
 42/59 anonim ***** válasza:
Neki az egyetlen hatalma a szexmegvonás mert anyagilag és biztonságilag kellesz neki, gyerekkel, szegényen nehezen talál pasit főleg ha szexmentes, szóval lehet attól érzi magát értékesnek ha a szexvágyad teszi őt erőfölénybe hogy hiába adsz meg mindent mégis függsz tőle mikor ad punát. Tuti nem csalnám meg, az nem igazi férfias. Ha elhagyod azt mondja majd hogy a szex miatt teszed és te leszel a rossz, sakkban vagy.
tegnap 21:11
 43/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így gondolom én is 42-es, csak nem tudtam megfogalmazni. Megpróbálok akkor nem nyomulni többet rá és nem hozom fel a szex témát, elhidegülök, aztán meglátjuk mi lesz
tegnap 21:13
 44/59 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam semmi nem fog változni. Csak még kanosabb leszel
tegnap 21:14
 45/59 A kérdező kommentje:
42-es, értékes a válaszod, így belegondolva tényleg ez lehet a helyzet ahogy te írtad, köszi.
tegnap 21:15
 46/59 A kérdező kommentje:
Na, tali előtt kiverem oszt visszafogom magam 😅
tegnap 21:16
 47/59 A kérdező kommentje:
Szerintem ha azt fogja látni, hogy már nem akarok szexelni vele és csókolózást se kezdemenyezek akkor szerintem fog neki hiányozni a dolog és ő fog közeledni, legalábbis remélem
tegnap 21:18
 48/59 anonim ***** válasza:
Amikor nem látta rajtad hogy szexre vágysz akkor milyen volt? Valóban örül ha nem érdekel a szex téged vagy annak örül ha érdekel de ő nemet mondhat?
tegnap 21:21
 49/59 A kérdező kommentje:
Örül ha nem hozom fel és olyankor ő nyalizik, mondogatja, hogy szeret.. de ha felhozom hogy mikor lesz már akkor már 180°-an megváltozik és vagy megharagszik vagy elmegy a kedve és morcos lesz
tegnap 21:35
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
Van egy gyerek, nem akar szexelni mert majd egyszer eljön az idő. Legalább egy szopást azért rá lehet beszélni a csajra? Mert ha még azt se, akkor öregem menekülj. Mert ez csak rosszabb lesz. A csaj ajándéknak tekinti a szexet amit neked ki kell érdemelni. Nem örömszerzést lát benne hanem valami amit ha jó fiú leszel megkaphatsz. De félek, hogy akkor meg csak olyan "hagyja magát típus" lesz és azt látod majd rajta, hogy essél már túl rajta. Nem lennék a helyedbe.
tegnap 22:15
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!