Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm nem akar szexelni velem?
Figyelt kérdés
Már együtt vagyunk kb 5 hónapja, nem szűz, de nem akar szexelni, azt mondja, hogy akar várni ezzel amíg készen áll rá, amíg teljesen meg bízik bennem és látja, hogy "jó fiú" vagyok... Mondtam neki, hogy engem már ez nagyon kezd zavarni, szeretjük egymást nagyon, de nem akar, őt szabályosan zavarja még ha a szexről is akarok vele beszélni... Nem akarja megérteni, hogy nekem mint férfi, szükségem van rá... Azt mondja várjunk még, de nem tudja megmondani mennyit, csak annyit mond, hogy majd ha eljön az idő és úgy érzi... Nem akarnám meg csalni, de őszintén már azon agyalok... De akkor meg bántana a dolog, hogy megcsaltam és sajnálnám... Ha felhozom neki a szexet, hogy mikor lesz már mindig aval jön, hogy szarul érzi magát mert mintha kenyszeriteném és mintha csak azért lennék vele, hogy legyen kivel szexelnek... Pedig tudja, hogy nagyon szeretem és ő is szeret de nem enged egy kicsit utánam ebben a dologban...mindketten 25 évesek vagyunk...Mi a véleményetek?tegnap 19:26
21/59 A kérdező kommentje:
Nem, azt se akarja elsietni, ki van tűzve, hogy majd 30 éves korunk után házasság és egybe költözés,.mert már megjárta és tanult belőle... Szóval kb annyit akár, hogy biztonságban érezze magát, hogy van egy pasi aki udvarol neki és nagyon szereti, és kb neki ennyi elég is, én ezt érzem... De nekem ez nem elég, a szex hiányzik nagyon és nem akarja megérteni, ha felhozom a témát mérgesen rám szól, hogy megint kezdem, fejezzem be... Van, hogy meg is haragszik és.mondja, hogy elment a kedve mert megint erről beszélek
tegnap 20:45
22/59 A kérdező kommentje:
20-asnak: de csókolózás közben mondja, hogy elég mert.nedves már meg kíván meg ilyenek, de ki tűzi, hogy fejezzük be mert kell kontrolaljuk magunkat, nem vagyunk állatok, meg ilyeneekel jön...
tegnap 20:47
23/59 anonim 

válasza:

Ki se veri neked? Ha nem szereti a szexet attók még nem nagy ügy kiverni. Ennyit se érsz neki mikor költesz is rá, elfogadtad más gyerekét meg teszel a kapcsolatért, mégis csak sima haverként kezel?
24/59 anonim 

válasza:

Olyan nincs, hogy csak neked kell bizonyítani és neki nem, mert ő köszöni szépen jól végezte dolgát. Te mész hozzá, heti több alkalommal, mert van egy bizonyos távolság is köztetek. Ő mit tesz ebbe a kapcsolatba?
25/59 A kérdező kommentje:
Na megpróbálok úgy viselkedni ahogy a 17-es írta, hátha észre veszi magát, vagy nem tudom... De ha meglehetne beszélni vele akkor jó lenne, de ha szexről van szó, elvágja a témát azzal, hogy ne jöjjek megint ezzel és fejezzem be mert komolytalannak érez engem ha csak ez a fontos nekem és ennyire akarom...
tegnap 20:49
26/59 A kérdező kommentje:
Ki se veri, nem akar hallani semmi perverzsegrol semmiről aminek a szexhez köze van
tegnap 20:51
27/59 anonim 

válasza:

Valami gond van a csajjal, hidd el. Szerintem kár pazarolni az időd rá. Egy jó kapcsolatban szexről is kell tudni beszélni, vele nem lehet. Lehet nem is lenne jó vele.
28/59 A kérdező kommentje:
Hát bele gondolva, semmit, valentin napkor sem kaptam semmit, mert szarul keres és állítólag nincs pénze 😅 igazából én vagyok a forgató motor ebben a kapcsolatban, ő nem ad csak el vár dolgokat, de nem tudom miért szeretem ennyire... Mint egy kiskutya olyan vagyok... Talán túl sokat tűrtem el neki és adtam neki és ezért látja azt, hogy ki tud használni? És meg tiltja a szexet? Mert tudja, hogy lehet?
tegnap 20:54
29/59 anonim 

válasza:

Nem azzal van a legnagyobb probléma, hogy nincs köztetek szex. Sokkal inkább, hogy nem megy köztetek a kommunikáció.
30/59 anonim 

válasza:

Nekem gyanús miért beszéli be magának azt a baromságot hogy a szex bűn meg rossz. Nekem úgy tűnik hogy csak akkor hiszi hogy szereted ha szex nélkül is vele vagy ami valóban bizonyítja hogy fontos neked, asszem én sem hagynám el akit nagyon szeretek de ezt nem játszhatja örökké. Házasságig csak nem akar várni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!