Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm nem akar szexelni velem?

Figyelt kérdés
Már együtt vagyunk kb 5 hónapja, nem szűz, de nem akar szexelni, azt mondja, hogy akar várni ezzel amíg készen áll rá, amíg teljesen meg bízik bennem és látja, hogy "jó fiú" vagyok... Mondtam neki, hogy engem már ez nagyon kezd zavarni, szeretjük egymást nagyon, de nem akar, őt szabályosan zavarja még ha a szexről is akarok vele beszélni... Nem akarja megérteni, hogy nekem mint férfi, szükségem van rá... Azt mondja várjunk még, de nem tudja megmondani mennyit, csak annyit mond, hogy majd ha eljön az idő és úgy érzi... Nem akarnám meg csalni, de őszintén már azon agyalok... De akkor meg bántana a dolog, hogy megcsaltam és sajnálnám... Ha felhozom neki a szexet, hogy mikor lesz már mindig aval jön, hogy szarul érzi magát mert mintha kenyszeriteném és mintha csak azért lennék vele, hogy legyen kivel szexelnek... Pedig tudja, hogy nagyon szeretem és ő is szeret de nem enged egy kicsit utánam ebben a dologban...mindketten 25 évesek vagyunk...Mi a véleményetek?

tegnap 19:26
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
85%

25 évesen, nem szűzként én soknak érzem azt az 5 hónapot még nőként is. Konkrétan, ha odáig voltam az akkori páromért, ki sem bírtam volna ennyi időt.

N41

tegnap 19:32
 2/54 anonim ***** válasza:
22%

Jól teszi, hogy nem fekszik le veled, amíg nem bízik benned teljesen. Ki tudja, milyen traumák élték a múltban?

“Nem akarnám meg csalni, de őszintén már azon agyalok...”

Mutasd meg neki a posztodat.

Garantáltan nem kell megcsald, mert szabad ember leszel.

tegnap 19:34
 3/54 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem szűz tényleg furcsa viselkedés. Le a kalappal milyen türelmed van.
tegnap 19:36
 4/54 anonim ***** válasza:
86%
Hagyd ott a francba. Szórakozzon màssal , ne legyél màr csicska
tegnap 19:42
 5/54 anonim ***** válasza:
56%

“Ha felhozom neki a szexet, hogy mikor lesz már mindig aval jön, hogy szarul érzi magát mert mintha kenyszeriteném és mintha csak azért lennék vele, hogy legyen kivel szexelnek... Pedig tudja, hogy nagyon szeretem”

Engem azért érdekelne, honnan vagy olyan biztos benne, hogy tudja, szereted?

Mert valóban úgy tűnik, erőltetni próbálod ezt a témát.

tegnap 19:43
 6/54 anonim ***** válasza:
44%
25 évesen a sorban le kell varrni a nőket! Nem érdemes egynél leragadni. Hidd el! Meg fogod bánni, ha sokat vársz.
tegnap 19:45
 7/54 anonim ***** válasza:
46%
Biztosan oka van rá, hogy ennyi idő alatt nem alakult ki egyfajta bizalom az irányodba..
tegnap 19:46
 8/54 anonim ***** válasza:
100%
Lelkibajos lehet, ha nem javít a komplexusán hogy a szex egyenlő a kihasználással akkor hát nem tudom, mondjuk velem szerencséje lenne, nekem tökre elég lenne az is sok ideig ha csak kézzel csinálná és ölelgetés együtt fekvés simogatás... Amúgyis tököm akar annyit költeni kotonra. Na mindegy.
tegnap 19:54
 9/54 A kérdező kommentje:

2-nek: és mit tegyek már, hogy megbizzon? Vagy mennyi időbe telik ez? Hisz nem vagyok lator, nem csaltam meg, nem nézek más lányra és nagyon szeretem, mindent amit tudok megadok neki, az érzéseimet tisztán kimondom neki és tudja, hogy bármire képes lennék érte, nem hülye...

5-nek: hát már csak látod és érzed a másikon hogyha szeret téged nem? Valahogy nem lehet a szerelmet meg játszani és ha csak a szex miatt lennék valakivel akkor már nem lennék vele hisz várok rá... Talán már erőltetem de sose volt olyan barátnőm aki tovább várt a szexxel mint egy hónap... Mit tegyek? Elmeséltem neki mindent de hallani se akar a szexről és nem tudja mikor fog készen állni, csak annyit mond, hogy majd ha eljön az ideje... De nem tudom az mennyi? Még hónapok, évek? Mert kérdem tőle de nem ad konkrét választ...

tegnap 20:02
 10/54 anonim ***** válasza:
75%
Honnan tudod, hogy nem szűz? Előzőleg csalódott? Mert akkor van értelme annak, hogy fél.
tegnap 20:12
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!