Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm nem akar szexelni velem?

25 évesen, nem szűzként én soknak érzem azt az 5 hónapot még nőként is. Konkrétan, ha odáig voltam az akkori páromért, ki sem bírtam volna ennyi időt.
N41

Jól teszi, hogy nem fekszik le veled, amíg nem bízik benned teljesen. Ki tudja, milyen traumák élték a múltban?
“Nem akarnám meg csalni, de őszintén már azon agyalok...”
Mutasd meg neki a posztodat.
Garantáltan nem kell megcsald, mert szabad ember leszel.

“Ha felhozom neki a szexet, hogy mikor lesz már mindig aval jön, hogy szarul érzi magát mert mintha kenyszeriteném és mintha csak azért lennék vele, hogy legyen kivel szexelnek... Pedig tudja, hogy nagyon szeretem”
Engem azért érdekelne, honnan vagy olyan biztos benne, hogy tudja, szereted?
Mert valóban úgy tűnik, erőltetni próbálod ezt a témát.

2-nek: és mit tegyek már, hogy megbizzon? Vagy mennyi időbe telik ez? Hisz nem vagyok lator, nem csaltam meg, nem nézek más lányra és nagyon szeretem, mindent amit tudok megadok neki, az érzéseimet tisztán kimondom neki és tudja, hogy bármire képes lennék érte, nem hülye...
5-nek: hát már csak látod és érzed a másikon hogyha szeret téged nem? Valahogy nem lehet a szerelmet meg játszani és ha csak a szex miatt lennék valakivel akkor már nem lennék vele hisz várok rá... Talán már erőltetem de sose volt olyan barátnőm aki tovább várt a szexxel mint egy hónap... Mit tegyek? Elmeséltem neki mindent de hallani se akar a szexről és nem tudja mikor fog készen állni, csak annyit mond, hogy majd ha eljön az ideje... De nem tudom az mennyi? Még hónapok, évek? Mert kérdem tőle de nem ad konkrét választ...

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!