Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm nem akar szexelni velem?
Figyelt kérdés
Már együtt vagyunk kb 5 hónapja, nem szűz, de nem akar szexelni, azt mondja, hogy akar várni ezzel amíg készen áll rá, amíg teljesen meg bízik bennem és látja, hogy "jó fiú" vagyok... Mondtam neki, hogy engem már ez nagyon kezd zavarni, szeretjük egymást nagyon, de nem akar, őt szabályosan zavarja még ha a szexről is akarok vele beszélni... Nem akarja megérteni, hogy nekem mint férfi, szükségem van rá... Azt mondja várjunk még, de nem tudja megmondani mennyit, csak annyit mond, hogy majd ha eljön az idő és úgy érzi... Nem akarnám meg csalni, de őszintén már azon agyalok... De akkor meg bántana a dolog, hogy megcsaltam és sajnálnám... Ha felhozom neki a szexet, hogy mikor lesz már mindig aval jön, hogy szarul érzi magát mert mintha kenyszeriteném és mintha csak azért lennék vele, hogy legyen kivel szexelnek... Pedig tudja, hogy nagyon szeretem és ő is szeret de nem enged egy kicsit utánam ebben a dologban...mindketten 25 évesek vagyunk...Mi a véleményetek?tegnap 19:26
31/59 A kérdező kommentje:
De ilyen körülmények között... Ha nem akarom elhagyni mert nagyon szeretem és akkor inkább hagynák utána és várnék, nagy bűn lenne ha más lánnyal fekudnék le amíg várok rá? Aztán ha majd le fekszik velem akkor nem csalom többet... ? Vagy ez beteges gondolkodás?
tegnap 20:56
32/59 A kérdező kommentje:
Pont ez a véleményem 30-as.. köszönöm a megfogalmazást. Ha mondaná, hogy ni még egy fél év, akkor oké várok... De nem mond konkrét időt és félek hogy ő évekig akarja ezt húzni, mert.megvan sex nélkül nagyon jól és azt kihasználásnak gondolja
tegnap 20:57
33/59 anonim 

válasza:

31. A válaszaid alapján igen beteges gondolkodás. És nem csak a megcsalással kapcsolatban.
34/59 anonim 

válasza:

Ha annyira szereted, mégis hogy bírnám lefeküdni mással?:))
36/59 anonim 

válasza:

Nem vagy érett egy kapcsolatra sem te, sem ő.
37/59 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, csak gondolkoztam rajta 😅😅
tegnap 21:00
38/59 A kérdező kommentje:
Rendben,azért kérek itt véleményt.
Mi tévő legyek? Mit tegyek? Várjak, hagyjak utána? Minél több hónap telik el szex nélkül annál kihasználtabbnak érzem magam..
tegnap 21:01
39/59 A kérdező kommentje:
Mit tegyek? Szakítani nem akarok de így sem érzem jól magam
tegnap 21:02
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!