Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit szólnátok ehhez?

Azért a szüzesség az egy olyasmi dolog, mint a halál vagy születés, egyszer történik valami megismételhetetlen. Így tehát mindenképp egy fontos dolog, ennél fogva nagyon nagy értékkel is bír(hat). Más kérdés, hogy sokan tényleg a ösztöneiktől megborulva akarnak minél hamarabb szexelni és ezt a dolgot figyelmen kívül is hagyják. Később ők meg talán épp ezért hordják el mindennek, aki értékként tekint rá és ezt nem fél kijelenteni sem. Hát nem tudom... Minden esetre elég fura, amikor menyasszonyként fehér ruhát visel egy olyan nő, aki a férje előtt meglehetősen aktívan kalandozott. Mivel a fehér a tisztaságot és szentséget jelképezné, a ruha stílusa csak másodlagos igazából. Továbbá azon is érdemes elgondolkodni, hogy pl.: a középkorban a mostani szexuális magatartás mennyire kivitelezhetetlen lett volna. Nem nagyon voltak ugyebár fogamzásgátló módszerek, így a gyermeknemzés, mint a szex fő funkciója erősen behatárolta a lehetőségeket és kordában tartotta az ösztönös vágyakat, ha voltak egyáltalán.
Szűzként írom egyébként ezeket. Na persze én is vágyom régóta a testiség megélésére, de nekem sokat jelent, ha tudom tartani magam annak, aki szintén nekem tartja magát. Ettől lesz szerintem olyan különleges és mondhatni szent az egész, de ettől még nincs mögötte semmilyen vallási berögződés.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!