Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Ha a 20-as vagy 30-as barátnőtökről kiderülne hogy még szűz. Pozitív lenne számotokra?

febr. 5. 19:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30-as jobban meglepne, mint a 20-as, de nem probléma, nem véletlenül a barátnőm.
febr. 6. 21:34
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem tudom hanyadik ilyen témájú kérdés a héten 😃

Figyu, mindenkinek mást jelent a szüzesség megléte/hiánya.

Van, akinél kifejezetten nagy kincsnek számít, ha első lehet valakinek, sőt nem ritka, ha valaki kifejezetten szűz lányt is keres magának (mint én).

De van olyan is, aki hozzá sem érne egy pl 20 éves lányhoz, ha még szűz. Pedig szerintem tök normális, ha nem nyitogatja szét a lábait mindenféle gyökérnek:)

Ha valaki esetleg 30 felett is szűz, ne gondoljátok hogy az egy genetikai hulladék, selejt stb...

Valószínűleg a saját karrierje építése volt az életcélja és/vagy gyerekkori trauma miatt írtózik a szextől. Legyen szó férfiról, vagy nőről! A huhogó, mindent tudó, ítélkező embereknek innen is üzenem, hogy próbáljanak látni a dolgok mögé és addig ne ítélkezzenek, amíg nem ismerik a másikat! Nem mindenkinek "jön össze" az élet!

Ha valakinek nem tetszik, lehet lepontozni nyugodtan!

Ha nem tudjátok tisztelni a nőket, írjatok privátban és szívesen adok némi leckét:)

febr. 7. 13:04
 13/22 anonim ***** válasza:
42%

#12, nem az a baj, hogy neked ez a véleményed, hanem az, hogy egy kalap alá veszel és lekezelően beszélsz mindenkiről, akinek más a véleménye.

Ha gondolod se írj privátban, mert nem az én dolgom, hogy tisztességet neveljek beléd.

febr. 7. 14:32
 14/22 anonim ***** válasza:
11%
20-as 30-as éveiben fogja elkezdeni azokat a viselkedési formákat amiket szüzesség elvesztése után mindegyik csinál évekig... Ó bakkel menekülnék. Két szűz lánnyal volt tartós kapcsolatom, köszönöm egy életre elég volt.
febr. 7. 17:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért lepontoztátok a 12-est, mert ő nem a mostani szexuális kultúra (fertő) híve!?!

Pedig én is abszolút osztom a véleményét!

Leírja ide a sok perverz pasika, hogy ó mekkora előny lenne, persze mert csak fel akarják próbálni a csajt aztán tovább állnak. Ennyibe nézik az egészet.

Semmi gond nincs azzal, aki szűz BARÁTNŐT keres, vagy legalábbis olyat, aki a szüzességét nem elvesztegette, hanem komoly ismeretség és szándék után feküdt le valakivel. Na és ez nem az olyan "nő", aki bemeséli, hogy 30 éves korára, már a sokadik "komoly" kapcsolatán van túl, mert ezeknek fogalmuk sincs ilyesmiről.

Igenis érték mind férfi, mind női oldalon a szüzesség megléte, mert egy erős lelki igényességet sugároz, hogy mennyire is komolyak és hosszútávúak azok a szándékok egymás felé. Persze aki csak egy állatias eszközként tekint a szexualitásra, az nem fogja ezt soha megérteni, mert neki a lyuk az lyuk és kész... Az olyan csajtól nekem konkrétan kifordulna a gyomrom, aki "elveszítette" kitudja mikor és kitudja hogyan. Mondjuk tizenévesen egy buliban (esetleg piásan) egy idegennel, akinek még talán a nevét sem tudja, de jó esetben talán még felismerné. Aztán később meg amikor már megállapodni szeretne őnagysága, akkor elvárja, hogy a csóró csávó úgy udvaroljon neki, mint egy szűz hercegnőnek, aki csak őreá várt. Én erre azt tudom mondani, hogy a NAGY LÓF_SZT! Törődjön az vele, meg vegye az feleségül, aki szopatta a diszkó wc-ben, vagy tudom is én hol. A kocsimat is én használom, olykor meg is kínálom rendesen, de mindig megkapja a törődést is legalább ugyanannyira. Van hogy egy napot szánok a teljes nagytakarításra és szervízből is a midig legjobbakat kapja, még idő előtt. Így korrekt!

Ennyi.

febr. 7. 17:44
 16/22 A kérdező kommentje:
12-es és 15-ös válaszoló - jó ilyen véleményt is olvasni
febr. 7. 17:53
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Akkor megismétlem: én elfogadom, hogy neked ez a véleményed. Ha te így gondolod, legyen. Magánügy. Te viszont miért nézel le, miért szólsz le, miért szólsz be nekem azért, mert én másképp gondolom?

Miért feltételezed, hogy a te véleményed az egyetlen ultimate igazság, és mindenki, aki másképp gondolja, az "perverz pasika", meg az ördög tudja mi mindent hordtál még itt össze?

Ráadásul a nőket is lealacsonyítod azzal, hogy mindenkit, aki nem szűz, kiélt vén kurtizánként képzelsz el, illetve kezelsz.

Ez tipikusan azok hozzáállása, akik még életükben nem voltak nővel / férfival, valószínűleg nem is lesznek, úgy tekintenek a szexualitásra mint valami családalapításhoz szükséges rosszra.

febr. 7. 17:55
 18/22 anonim ***** válasza:

17-es!

Az nem zavar, hogy én egy újabb válaszolóként írtam, amit írtam és nem az előző (12-es) vagyok?

De amúgy a kérdés arra vonatkozott, hogy ki mit szól hozzá, megírta a 12-es meg én is, de te először bele álltál abba, most meg belém is. Miért? Mert nem követjük a tömeget és köztük téged, ez pedig nem tetszik neked. Most meg ferdíted a dolgot és kiforgatod a szavaim. Persze értem én, hogy mantrázni kell magadnak is, hogy mit és miért csináltál olyan "jól". A gazdagok is mindig meg tudják magyarázni, hogy ők mennyire megérdemlik a vagyonukat, meg milyen különleges értéket képviselnek. Pedig nyilvánvaló, hogy objektíve soha sincs igazuk.

febr. 7. 20:45
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Látom, nem sikerült megérteni, amit írtam.

Nem érdekel a véleményed, de azt kérdezték, mondd el, semmi baj nincs vele.

Az sem érdekel, hogy mi a véleményed az én véleményemről. Mondd el, bár senki nem kérdezte.

Amibe belekötöttem - és továbbra is fenntartom -, hogy a te eredeti véleményed nem arra vonatkozik, hogy te mot gondolsz a kérdésről, hanem mindenkit, aki más véleményen van, leszólsz. Gyakorlatilag leprostituáltozol minden nőt aki már nem szűz, és lehülyézel minden férfit, aki nem szűz nőkre vágyik.

Nem az a baj, hogy neked az a véleményed ami, hanem hogy nem vagy hajlandó elfogadni, tudomásul venni, hogy másnak meg más a véleménye.

febr. 7. 20:50
 20/22 anonim ***** válasza:

19!

Azt hiszem erre szokták mondani, hogy akinek csak kalapácsa van, az mindent szögnek néz... :)

Ja, te feltétlenül mondd el még erről is a véleményed, de az enyém az továbbra se érdekeljen. Mondjuk nem is foglalkozok már veled, úgyhogy pont lesz@rom, hogy mennyire csökönyösen buta vagy.

febr. 7. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!