Fiúk/férfiak mit szólnatok ehhez az ajandékhoz?
Mivel közeleg a karácsony már elkezdtem gondolkodni párom ajándékán.
A páros, tipikus ajándékokat az idők alatt kilőttem, most szeretnék más tárgyat is.
Pincérként dolgozik ezért ez praktikus lenne. (Bor- és sörnyitó funkció)
Egy jó ideje elhagyta a bicskájat. Úgy gondoltam vennék egyet, belegravíroztatnám a nevét.
20 éves egyébként.
Kérném segítsetek véleményekkel hogy szerintetek milyen lenne, vagy egyéb tanácsokkal.
Köszönöm előre is. :)
Rossz helyre írtad a kérdést, ha jól látom.
Ha nem akarod hatalmas költségbe verni magad, tökéletes ajándék.
Bicskát semmi esetre se.
Menj el egy extrametál üzletbe, és nézd meg a ColdSteel, Benchmade, Spyderco, Böker késeket.
Köszönöm!
Sajnálom a rossz kategóriát.
Nem is a költség hanem emellett úgyis kap mást is de hasznosnak tartanám. :)
(Parfüm, óra, öv van pl...)
Várom a további véleményeket!
Utolsó, én is bökerre gondoltam de nem nagyon tudtam a különbséget :D
Az multifunkciós (ha jól tudom) és hasznos lenne neki.
A különbség, hogy a bicskában nincs lock, azaz a penge visszacsapódik az ujjadra. Plusz gagyi.
A kések csúcsa a Spyderco és a Benchmade. Nagyon szép és jó késeket csinál a Coldsteel. Jók a Böker kések is.
Egyik sem gagyi, a gagyi tudtommal minőséget jelent, kés és horgászcucc pedig lehet gagyi is és kiemelkedő minőségű is...
Én nem vagyok babonás, én örülnék késnek (akár bicskának is, de biztos igaza van, aki a jobbféléket ajénlgatja, csak én ehhez nem értek), igaz, nem vagyok férfi. De ez nem nemfüggő, inkább az számít, hogy az adott ember szereti-e a késeket. Én igen. A páros kliséajándékokat viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!