16-25 éves fiúk/férfiak, mit szólnátok ehhez egy első randin?
Nem szeretek semmilyen mennyiségű vakolatot és rúzst sem. A természetességnek vagyok a híve.
Egész végig az lenne a fejemben, hogy nem puszilom meg, nem csókolom meg, mert vagy barnás leszek a púderétől vagy piros a rúzsától.
Ha valaki sminkel, akkor az is fejemben van, hogy mit akar eltakarni és miért.
Lány vagyok, de azért válaszolnék. :)
Ez a három színt imádom egymás mellett!
Ha jó színt választasz, ami megy hozzád, és természetesen viseled, akkor nagyon szexi lesz! :)
18/l
Ha szeretnél, akkor használj bármilyen rúzst és bármennyi alapozót vagy mást.
Véleményt kérdeztél, így páran leírjuk. Én nem szeretek semmilyen kencét. Ha valaki rúzsban vagy más kencében jönne a randijainkra, akkor megkérném, ezt mellőzze. Akár lenne csók, akár nem, akár keveset használna, akár többet, nekem a természetes arc jön be.
Szerintem csak szimplán fürödj meg randi előtt. Aztán öltözz fel a szokásos hétköznapi ruhádba.
Nincs kiábrándítóbb élmény, mikor egy Barbie-ával fekszel le, és egy bányarém mellett ébredsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!