Tegnap kaptam meg az első kontaktlencsémet. Ehhez kapcsolódóan lenne fontos kérdésem! Szemszárasság?
Fél óra szoktatás után is szúrt a bal szemem,azt mondrák azért mert nagyon száraz a szemem.Mikor n tettem be elmúlt a szúrás...Aznap 1-2óra elteltével újra elkezdett bökdösni,ez egész nap tartott hol jobb,hol rosszabb estére már elviselhetetlen volt,már homályosan láttam a lencsével.Kivettem. Vérágas volt a szemem és piros de csak alul.Lencse nélkül is iszonyúan szúrt és viszketett picit.Ma reggelre már nem szúr a szemem csak még kicsit piros,de már az is javul,viszont eléggé ég,nem raktam be a lencsét.Megvárjam,hogy teljesen elmúljon a bevérzés és utána ismét próbálkozzak? Azt mondta a kontaktológus,hogy 1 hét múlva menjek kontrollra s akkor kaphatok cseppet a szemembe. Érdekes a jobb szememnél nem éreztem semmi rosszat,csak a ballal történt ez!Bár a jobb is piros.
Arra gondoltam,hogy holnap beteszem és ha 1-2óra után elkezd szúrni kiveszem és benedvesítem azzal fertőtlenítős lötykővel amit kaptam hozzá a tisztításhoz, és vissza helyezem a szemembe. A nedvesség miatt gondoltam ezt,hogy ne száradjon ki a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!