Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Férfiak ti mit szólnátok ehhez?

Férfiak ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
A lányról vagy nőről kiderülne hogy mindenben ti lennétek az elsők? Értékelnétek?

dec. 22. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Tehát moshatnék főzhetnék takaríthatnék járhatnék dolgozni bevásárolni meg a gyerekért az oviba?

Hát gyerekkorom óta ilyen életre vágyokm 😂

dec. 22. 22:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam...párkapcsolati téren
dec. 22. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Márpedig egy párkapcsolatnak a fentebb említett dolgok is részei. Ha pedig első párkapcsolatról van szó, és felnőttekről beszélgetünk, nem 18-20 évesekről, akkor kíváncsi lennék ennek az okaira.
dec. 23. 00:08
 4/6 Noren1989 ***** válasza:
63%
Nem dobna fel a dolog. Kiöregedtem màr a tanítgatàsból.
dec. 23. 04:01
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Én értékelném ha bennem látja azt az embert és engem tisztelne meg azzal, hogy én legyek neki az első.
dec. 23. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

"lány" vagyis gyerekről beszélünk. Gyerekekkel pedig nem kezdek ki.

S itt a témádból kimaradt egy nagyon fontos tényező, hogy ki hány éves. Mert nagyon nem mindegy az se.

Az én koromban pedig az komoly problémákat jelent, ha valaki, ezesetben a nő még tapasztalatlan, szűz.

Komoly szociális és egyéb lelki problémákat jelent, ha 25-30 éves kor felett jár már s nem volt képes kialakítani kapcsolatot.

jan. 11. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!