Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lámyok/Nők! Azért szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lámyok/Nők! Azért szoktátok mondani, hogy komoly kapcsolatban nem számít a méret, mert, ha kicsi, akkor B tervnek ott a nagyfarkú szerető?

Figyelt kérdés
Akár cuckold kapcsolat, akár titokban. Melyiket választjátok ilyenkor?

dec. 4. 12:14
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Ha van 3 méret, akkor az lenne a logikus, hogy a kicsi a kicsivel passzol, a közepes a közepessel, a nagy a naggyal. Ezzel szemben a valóság az, amit írtál, a nagy minden nőnek jó.

dec. 14. 09:26
 42/46 anonim ***** válasza:

ha 28 an szavaztok le is igazam van :D

tényeket néz egy férfi

aki fejben 8 éves maradt meg ezt csinálja amit ti.. feltételezget, vagy csak fáradt és gyenge pillanatában ír ide

580 ezren is lepontozhattok :D akkor én annál az 580 ezer embernél vagyok okosabb 😁😁 és jól esne most pont.

dec. 14. 09:55
 43/46 A kérdező kommentje:

Miben van igazad? Melyik a te kommented?

dec. 14. 10:53
 44/46 anonim ***** válasza:

"De azért se rajgong senki, amikor ilyen gagyi "erotikus regényesen" túltoltan nyálas az egész 😎

24.

Tipikus kispöcs komment 😎"

43 as

Erre reagáltam.. szal ehhez hasonló kommentek.. amikor konkrétan semmit se tudsz valakiről de egy gyenge pillanatában ír ide és te még a tajszámát is kitalálod 🤣 szal LEGIT fassszság!

és az erre szólt kommentemet még lehúzták miközben igazam van, nem fogtok ti itt senkit meghatározni 1 kommentből :D és ez a baj a nettel hogy effelé tendál hogy szitkozódik mindenki 1 komment miatt.. mert az tuti rossz ember(vagy tuti kicsi van neki) jelen esetben.

és még ő mellé állnak.. meg engem pontoznak le 😅🤣🤣

lehet a kamaszlány metafora nem tetszett nekik,

elég nagy baj mikor már 40+ os emberek a szubjektív ömlengéstől az objektív tényt nem tudják megkülönböztetni. Az egész oka annak hogy A "mainstream" fogalom egyáltalán létezik. és hogy emiatt milliók állhatnak esetlegesen egy "rossz" oldalra

dec. 14. 11:15
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

példa Orosz ukrán mizéria

Van bármi fogalma bárkinek hogy pontosan mi történt? :)

niincs de "dögöljön meg putyin ugye?" :D

istenkém. istenkééééém!

sztem elhagyja mindenki az egyetemet és rá pár évre mérhetően 20 pontot zuhan az IQ szintje.

dec. 14. 11:22
 46/46 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor én nem pontoztalak le.
dec. 14. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!