Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás alapos gyanúja áll fenn a feleségem felé,de szeretem!? a körömben már kaptam meg erősítést ez ügyben kapcsolatban.v a nejem s átfordul passzív magatartás felé.ami csak rontja a helyzetet. kérdésekre nem felel.ötleteket kérek mit tegyek?!
mit gondoltok mit tehetek ?
maradjak csendben s éljem az életem.
vagy pedig tekerjem fel az ügyet?
ami lehet olyan valaki életét teszi aki nem is tehet erről.
kiderítsem.vagy pedig elég ennyi.
s várjak amíg újra egem felel meg mint feleség
Minden választ adónak!
Elnézést a kései válaszért.
Mindenkivel egyet értek,teljes mértékben.
Homokba dugni a fejem, csak egy dolog miatt tenném, hogy ne érezze a nejem magát kellemetlenül hogx tudom hűtlen volt vagy most is az velem.
Mert onnantól, azt hiszem minden megváltozna, s nem tudna boldogan nevetni rám, ha látja a szememben mit érzek.
Szeretem, még így is, ha megtörtént ha nem.
Talán az lenne a megoldás, ha belém szeretne ujra annyira, hogx magától,önként akarna megváltozni, s hű maradni.
De ez igy nagyon nehéz,
Mert úgy erzem szerelmes vagy az volt,
S abban biztos is vagyok.hogy szerelmes volt nagyon.
S ha azt érzi hogy soha nem is érzett ilyet eddig, mellettem évek alatt, akkor szinte reménytelen a helyzetem.
Mit gondoltok erről?
6-os választ adónak.
Bár ilyen egyszerű lenne.
De szeretem, pedig minden jel arra mutat hogy m
6- os választ adónak.
Folytatom.
Szóval minden jel arra mutat megtette, s lehet régebben is, s több illetővel.
Nyugalomban érezte magát s biztonságban, a bizalmam hátterében.
De szeretem, s azt gondolom, hátha megváltozik ,mostantól jobban figyelek rá, háttérből szemlélve.
S ha nyugalomban lesz ujra,akkor érdekel majd, hogy folytatja e.
S ha igen, akkor azt teszem amit javasolsz.
Ez így működhet?
Reset gomb... Uj napok...
Meglátjuk.
Köszönöm a felvilágosítást s tanácsot.
Egyebként..tapasztalatból irtad a tanácsod.
Elmeséled?
Hátha segit ez is valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!