Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkre, vagy férfiakra jellemzőbb, hogy az ellenkező nem agresszív, egoista magatartású tagjaira izgulnak?
Emögött evolúciós pszichológia is van, amit a sok tudománytagadó nem akar elismerni.
Csak halkan jegyzem meg amúgy, hogy ha nem vetted volna észre, a legsikeresebb pasik a csajozásban nem azok, akiket a nők állítólag szeretnek, hanem azok, akiket állítólag utálnak.
Itt is minden kb. 10. kérdés arról szól, hogy milyen szemét pasival van együtt a nő, akit nem tud elhagyni. Viszont a kommentelők közt van itt egy 7-8 nőből álló kemény (feminista) mag, akik tagadják az igazságot.
Tehát még az oldal is elismeri burkoltan, hogy a kedves fiúk hoppon maradnak.
"A világot nem lehet ennyire lebutítani."
Magyarázd ezt meg a 15 éves Lillának, aki utálja a gimiben végzős Zsoltit, aztán, mikor összetalálkoznak egy házibulin, lefekszenek.
Vagy a 35 éves Mariannak, aki a férje háta mögött kefél az ingatlanokkal foglalkozó Imivel, aki már az egyetemen is egy rongy alak volt.
De, a világ ennyire egyszerű.
A férfiak viszont nem szeretik a bunkó nőket. Egy férfi elvárja, hogy a nő tisztelje.
Jesszus ellepték a kérdést az incelek. :D
A szexualitásba akartam, nem tudom, miért ide rakta.
Kérdező, nő vagyok.
De miért kérdezel, ha nem fogadod el a válaszokat? Ha mindenkit incelnek nézel? Vagy akkor add meg, milyen válaszokat fogadsz el.
"Jesszus ellepték a kérdést az incelek. :D"
A gyakorikerdesek.hu egyik káros hatása az, hogy ha valaki nem ért egyet a mainstream állásponttal, akkor besorolják valahová.
Egyébként komolyan nem vetted észre azt, hogy a szerelmi ügyekben az egyik legnagyobb kérdés az, hogy "Miért buknak a nők a rosszfiúkra?" Az álláspontot sokan tagadják, mások meg elfogadják.
De véletlen szerinted, hogy ennek a témának ilyen nagy keresettsége van?
Még a mindennapi pszichológia is foglalkozott ezzel:
" [link]
Persze meglehet, hogy nem minden nőnek jönnek be bunkó pasik, de sokuknak igen. Ellenben a férfiak többségének nem jönnek be a bunkó nők. Egy férfi ugyanis nem szereti, ha egy nő bunkó vele, nem tűri el.
Ha én bunkó vagyok a barátnőmmel, nagy eséllyel el fogja nekem nézni, főleg, ha szerelmes. Én viszont nem nézem el neki, mert elvárom a tiszteletet.
"A jelenségről alkotott vélemények érdekelnek, nem ez az "azért nincs barátnőm, mert kedvesrendesjófiú vagyok brühühü, minden nő krva" önigazoló nyavajgás".
De van úgy, hogy a nyavajgásuk mögött van igazság, persze a hisztit nem támogatom. Tényleg normálisak, mert dolgoznak, nem kötekednek. Viszont mégsem akad nekik nő. Valahol megértem, hogy egy idő után bekattannak, bár mint utaltam rá, nem támogatom ezt a viselkedést.
A jelenség mögötti vélemény meg az, amit fent leírtam.
De keress bizonyítékot az ellenzőjére és cáfolj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!