Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a nőkkel mér kedvesek?
Azért, mert a férfiak 99%-a azt gondolja, hogy ha kedves egy nővel akkor majd megb.szhatja.
A maradék 1% pedig tényleg kedves, mert ilyen a természete.
Nem vicc, nézd meg csak mondjuk az Instagramot. A sok p.csamutogató 0 produktummal több tízezer követővel (természetesen kb az összes férfi) influenszerkedik, a sok gyökér követi meg kommentel a képe alá, hogy "jaj de gyönyörű vagy", "feleségül vennélek", "ilyen szépet még nem láttam", mert azt hiszik majd megdughatják. Azt konkrétan megélnek ezek a p.csák az ilyen gyökér férfiakból.
A való életben ugyanez van. Természetesen nem a kedvességgel van a gond, hanem ami a kedvesség mögött van mint szándék.
Én is férfi vagyok, hallom a sokszor 40-45 éves kollégáimat egymás között beszélgetni, hogy hogyan b.sznák meg a 18 éves tanulólányt a cégnél. Természetesen ha megkérdezed a csajt, hogy mi a véleménye az urakról, azt mondaná, hogy vele mind nagyon kedves. Ki gondolta volna :D
Hidd el, egy férfi azzal kedves, aki számára szexuálisan vonzó. Kérdezz meg egy túlsúlyos, nem attraktív lányt, mennyire kedvesek vele a férfiak. Elvétve 1-2, na ők az 1%, akiknek alapból ilyen a természetük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!