Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több 10 éves kapcsolatban lévő nőknél is hasonló a helyzet, mint a férfiaknál?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy el laposodott a szex, és ritkább, vagy nincs is egyáltalán?
Ilyenkor magad oldod meg vagy keresel valakit?
aug. 6. 06:29
1/8 anonim válasza:
Nálunk azért akad,de nem túl gyakran és lapos is amennyire csak lehet.
Magamnak nyilván megoldom de ez közel sem ugyanaz.
Mást nem akarok keresni a párom mellé.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Igen a nőknek kell kötődés lelki dolgok is.
aug. 6. 07:08
3/8 anonim válasza:
Igen én tipikusan az a nő vagyok aki legalább minimális érzelmi kötődés kell a szexhez. Nem mondom volt ilyenekre példa az évek alatt akivel lehetett volna kikacsintás de mindig tudtam megálljt parancsolni magamnak.
A mai napig nem tudom, hogy jó ötlet volt e :D
Nálatok sem működnek a dolgok?
4/8 anonim válasza:
Igen. Bár még "csak" 11 éve vagyunk együtt, de már nagyon lapos. Hiába, ennyi év után már nem sok újat tudunk egymásnak mutatni 😅 De egyikünk se szex központú, szóval nem ez a házasságunk alapja.
5/8 anonim válasza:
24 éves kapcsolatban is úgy megforgattam a durungot a mézescsuprában, hogy minden együttlét után elélvezett. A szexszel sosem volt baja, inkább az együttélés más területein voltak gondok, ami miatt elváltunk.
6/8 anonim válasza:
Nálunk ritkultak az együttlétek ugyan, de a minősége nem változott, egyáltalán nem érzem laposnak. A mennyiség meg hát adott, két kicsi gyerekünk van, nem azért nem esünk egymásnap minden másnap, mint régen, mert már csökkent volna a vonzalom vagy vágy. De amikor van rá lehetőségünk, akkor olyan minden, mint 10 évvel ezelőtt volt :) De amúgy ha éppen nagyon "száraz" időszakot élünk akármilyen okból is, akkor magamnak oldom meg, semmiképpen sem keresek mást, ezt nem is tudom megérteni, miért választja valaki, aki _amúgy_ elégedett a párjával és az életével. Nekem nehezebbnek tűnik egy random idegent összeszedni és megoldani vele az együttlétet, mint a férjemmel megpróbálni javítani a helyzeten, de ez lehet, hogy személyiség- és kapcsolatfüggő is.
8/8 A kérdező kommentje:
7.. hol kerestél?
aug. 6. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!