Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon jól döntöttem? Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon jól döntöttem? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Szerető voltam. Az első pár találkozásunk nagyon jó volt, aztán egyre rosszabb lett. Kiderült, hogy ő vissza vett, mert nem akar érzelmeket. De mindeközben folyamatosan az érzelmekről beszélt, meg hogy eltudná velem képzelni stb. Ez engem nagyon zavart, hiszen megbeszéltük, hogy csak szex és nincs ölelkezés, simogatás, együtt filmnézés stb. Majd közölte, hogy neki ez így nem oké és hogy ezzel együtt szeretné, a csak szex az nem. Viszont azt éreztem, hogy minden egyes érintése vagy simogatása hazugság, hogy nincs semmi mögötte és mondtam neki, hogy nekem ez így nem kell. Nem kell érzelem és nem kell érzelmes érintés sem. De ő ezeket igényelte. Egyik szavával ütötte a másikat.

Ma telt be a pohár és elküldtem elég csúnyán. Azért mert egyfolytában mást mond és mást tesz azt éreztem, hogy megőrülök. Lehetetlen rajta kiigazodni, azon, hogy mit is szeretett volna.

Szomorú vagyok és egy kicsit dühös is, rá és magamra egyaránt. Megkértem, hogy ne írjon többet és, hogy tünjön el az életemből, na meg azt írtam neki, hogy ő életem legnagyobb hibája.

Szerintetek írni fog még?

2019. febr. 7. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.Hány vesek vagytok?
2019. febr. 7. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt tényleg jó lenne tudni, hogy miért mentél bele egy csak szeretői státuszba? Amúgy nem lenne olyan udvarlód, aki független, és akár komoly is lehetne. Nem úgy, mint aki most volt, szerintem hagyd a fenébe. Ha már az elején ilyen bonyolult a dolog, mi lesz később?
2019. febr. 8. 11:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Felnőttek, ő pár évvel idősebb nálam.

Még magam sem tudom, hogy miért mentem bele. Egy hülye flörtnek indult csak. De, nyilván lenne, de nekem az már sok. Úgy értem, szerettem ebben az egészben azt, hogy nem beszélünk mindig és nem találkozunk mindig, megmaradhatok önmagam, de mégis tudom, hogy vagyunk. Nehéz ilyen embert találni. Legalábbis független férfiak között még nem találkoztam ilyennel.

2019. febr. 8. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!