Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki van/volt hasonló helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki van/volt hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Nejem bedobta, hogy mit szólnék a nyitottházassághoz? Beszéltünk már róla többször, nekem nincs kifogásom a dolog ellen. Nem azért, mert baj lenne köztünk, csak szeretünk élni. Volt már régebben is ez-az. No, de ez új helyzet számunkra. Azt megbeszéltük, hogy haza nem hozzunk senkit, meg, hogy előbb mindig letárgyaljuk az időpontot ilyesmiket... Ennek ellenére jó tanács kéne azoktól akik voltak már ilyen helyzetben, mire kell odafigyelni, mik a legfontosabb szabályok stb... Köszönöm
2018. márc. 15. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

legyen törzshelyetek a nemibeteg-gondozóban és hiv-szűrésnél.

sztem ez a legfontosabb, számolni az eü. kockázatokkal, a gumi nem véd meg mindentől.

2018. márc. 15. 16:46
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Nálam ez a házasságom végét jelentette. Miután ezt kimondtuk, 3 héttel később költöztem. Sok sikert!
2018. márc. 15. 16:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Gumit használunk persze. Ismerőssel csinálnánk. Neki is nekem is meg van a kiválasztottam ők pedig korrektek.
2018. márc. 15. 16:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom kettes, de nálunk más a szitu.
2018. márc. 15. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

"Nem azért, mert baj lenne köztünk, csak szeretünk élni."

Én csak azt nem értem, miért nem egymással szerettek (tudtok) élni?!

2018. márc. 15. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert egymással már unalmas nekik.Ettől remélik az izgalom fenntartását.Na meg egyik tag sem képes a nemi szervét a nadrágjában tartani.

2018. márc. 15. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak nehogy valamelyikotok beleszeressen masba.

Tudok több ilyenrol is h a nö beleszeretett masba es egyik naprol a masikra lelepett.

Szerintem veszelyes jatek de sok sikert hozza

Lelkileg eleg megviselo am,mikor tudod h ma 4 orakor a Feri d.gja a nejed???

egeszsegetekre🙂

2018. márc. 16. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez lesz az utolsó szög a SZAR házasságotokba, ezt most mondom.
2018. márc. 16. 16:23
 9/10 anonim ***** válasza:
26%

Ne foglalkozz a trollokkal. Teendők:

- nem szabad szerelembe esni,

- tájékoztatni kell a másik oldalt és mindig éreztetni, hogy ő az első,

- több minőségi időt kell tölteni a fix partnerrel (lehetőség szerint kell oylan időnek lennie, amikor csak a feleségeddel vagy, tipikusan a hétvége),

- ha lehet a tanulságokat meg kell beszélni, de alapvetően a 3.-kal való kapcsolatot nem szabad hazavinni,

- a harmadiknak pontosan értenie kell a szitut, ez nem annyira nehéz ügy, kicsit kell ezzel foglalkozni.

Ennyi. Aztán értelmesen lehet ezt futtatni. Sok sikert.

2018. márc. 16. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
44%
Én házas ember vagyok, és azt szeretném kérdezni mi is az a szex? Valaki tudna segíteni? Olyan sok helyen bukkan fel ez a szó, mit jelent? Fiatal koromból még dereng valami, de 40 évesen már erősen megkoptak az emlékeim.
2018. márc. 23. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!