Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki van/volt hasonló helyzetben?
legyen törzshelyetek a nemibeteg-gondozóban és hiv-szűrésnél.
sztem ez a legfontosabb, számolni az eü. kockázatokkal, a gumi nem véd meg mindentől.
"Nem azért, mert baj lenne köztünk, csak szeretünk élni."
Én csak azt nem értem, miért nem egymással szerettek (tudtok) élni?!
Azért, mert egymással már unalmas nekik.Ettől remélik az izgalom fenntartását.Na meg egyik tag sem képes a nemi szervét a nadrágjában tartani.
Csak nehogy valamelyikotok beleszeressen masba.
Tudok több ilyenrol is h a nö beleszeretett masba es egyik naprol a masikra lelepett.
Szerintem veszelyes jatek de sok sikert hozza
Lelkileg eleg megviselo am,mikor tudod h ma 4 orakor a Feri d.gja a nejed???
egeszsegetekre🙂
Ne foglalkozz a trollokkal. Teendők:
- nem szabad szerelembe esni,
- tájékoztatni kell a másik oldalt és mindig éreztetni, hogy ő az első,
- több minőségi időt kell tölteni a fix partnerrel (lehetőség szerint kell oylan időnek lennie, amikor csak a feleségeddel vagy, tipikusan a hétvége),
- ha lehet a tanulságokat meg kell beszélni, de alapvetően a 3.-kal való kapcsolatot nem szabad hazavinni,
- a harmadiknak pontosan értenie kell a szitut, ez nem annyira nehéz ügy, kicsit kell ezzel foglalkozni.
Ennyi. Aztán értelmesen lehet ezt futtatni. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!