Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lámyok/Nők! Azért szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lámyok/Nők! Azért szoktátok mondani, hogy komoly kapcsolatban nem számít a méret, mert, ha kicsi, akkor B tervnek ott a nagyfarkú szerető?

Figyelt kérdés
Akár cuckold kapcsolat, akár titokban. Melyiket választjátok ilyenkor?

dec. 4. 12:14
1 2 3 4 5
 31/46 gergelice16 ***** válasza:
0%
Az én környezetemben az az általános és természetes, ahogy #20-as gondolkodik. Szóval szerencsére 99%-nál sokkal jobb ez az arány. Ajánlom keress normális barátokat, akiknek nem a szexről szól az életük, hanem felnőttek annyira, hogy tudják, mi az élet értelme.
dec. 4. 14:16
 32/46 A kérdező kommentje:

Az érzelmi és az értelmi intelligenciám is magas, köszi. Kérdezz meg bárkit, aki ismer és van annyi esze, hogy nem egy kérdés alapján ítélkezik.

Ezt sokszor hallani.

Nem az aggódik, akinek átlagos 15cm.

Igen, kisebb mérettel az képtelenség. Azért jobb a nagyobb, mert sokkal intenzívebb. Ez amúgy logikus is.

dec. 4. 14:25
 33/46 anonim ***** válasza:
34%

#33 Arra miért nem gondolsz, hogy a nagy sokszor fájdalmasabb lehet annak, akinek szűkebb. Azaz sok nőnek a nagy baromi kényelmetlen. Szóval szerintem a 99%-kal mellélőttél.

#20-as vagyok

dec. 4. 14:33
 34/46 A kérdező kommentje:

Normális barátaim vannak, de hetero férfiak, ahogy én is. Szóval velük nem jövök össze.

Sajnos.

A 99% tényleg túlzás. Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret és 15-20cm között jó. Ez a nők 80-90%-ára igaz, van 5-15% size queen és 5%, aki a kicsit szereti.

dec. 4. 14:45
 35/46 anonim ***** válasza:
51%
Bolond vagy te is...
dec. 4. 14:47
 36/46 anonim ***** válasza:
0%

36.

Csak kicsi a pöcse és nem bírja elviselni :D

dec. 4. 14:48
 37/46 anonim ***** válasza:
47%

csak én gondolom azt hogy aki ilyennel támad hogy " tuti kicsi a pöcse" annak a legkisebb? meg ő a leggyászabb ember?

ha meg helyesírási hibát vét azzal jöttök ugye?

mi ez óvoda? :D istenem

dec. 4. 14:50
 38/46 anonim ***** válasza:
51%

38.

Szerinted ilyen kérdést milyen ember ír ki és mit árul el róla, hogy ennyit rugózik a témán?

dec. 4. 14:52
 39/46 anonim ***** válasza:
0%

ezek feltételezgetések... kamasz lányok csinálnak ilyet hogy " ő tuti egy kis szemét.. mert nem írt nekem 2 percig vissza" :D

ne legyetek kamasz lányok.. tényeket vegyétek szilárd alapnak tesó.

dec. 4. 15:20
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Több ezer ève íródott a Kámaszutra.Ott kb úgy kezdik,hogy van a szarvastehèn nő,meg a bika fèrfi,ès ezek jók egymásnak,három mèretre osszák az embereket,ès nagyjából logikus a dolog,hogy egy tág punciban nem lesz jó a kisebb mèrettel.Viszont a szűk nőben jó mindegyik mèret.Nèzzetek utána.Hasonlókèppen a nagymèretű szintèn jó minden belső mèretű nőhöz.Valami ilyesmi a lènyege.
dec. 13. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!