Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek ne gyűlölkedéssel gyertek hanem normális választ/segítséget kérek. Szerintetek mit tegyek?
Szia kedves olvasó! Kezdem hogy 18 éves fiú vagyok, barátnőm 15 éves volt augusztus végén (no hate a kor miatt), megtetszett a régen várt októberben lesz 1,5 éve hkgy együtt vagyunk.. nagyon szeretem tényleg, bármit megtennék érte! Csak valamikor jön egy köd elém ami el vakít, és nem tudom mitévő legyek. Na szóval kezdem hogy érthető legyen, barátnőmmel mikor megismerkedtem akkor szinte nem is gondoltam a szexre, de ahogy telt múlt az idő elkezdtem a szexre gondolni néha, és ez mára folytonos lett(még szűz a barátnőm és nem volt semmi komoly, meg ujjazás sem), én megértem hogy "fél" még ezektől a dolgoktól, de én nagyon vágyok rá, természetesen nem erőltetek semmit és tudok várni, csak amikor elkap a vágy szinte kínzas hogy nincs semmi komolyabb dolog.. és van amikor a városba vagyok és jön egy lány aki szimpatikus és szemezni próbál szemezek vele, de nem szólítom le semmi, látszik hogy barátnőm van szerintem (hajgumija a csuklómon, 3 kis kép van a telefonom hátterében és a háttérem is ő).. csak valamikor jön egy nem is tudom mi és a vágy kezd uralni és a kiéhezés kezd eluralkodni rajzam és arra tudok csak gondolni hogy milyen jó lenne ezzel azzal a lánnyal is a szex.. sajnos volt hogy csutkára ittam egyszer magam és egy lány ezt kihasználta és nem is tudtam mit teszek de haverom szerencsére velem volt.. az elején nem mert szólni nekem de utána leállított és elküldte a lányt, annyi történt hogy egy lány látta hogy nagyon részeg vagyok és ezzel visszaélt és tapadt rám fele, és egy puszit adtam az arcára és a derekát fogtam.. tudom ez már megcsalás de ezt meg is beszéltük a barátnőmmel és folytattuk a kapcsolatot.. a másik meg hogy egy régi ismerős lány a lábát a parkba az én lábamra tette és ennyi volt az egész, szerintem ez is megcsalás már.. de sikerült megbeszélnem vele.. nagy szerencsém van hogy kicseszettül szeret engem(én is őt..) nem szeretném elhagyni a barátnőm, mert irtóra szeret, én vagyok neki az első kapcsolata, (nem szeretném kiteregedni a kapcsolatom) de amikor kisebb petting van, ruhán kívülről, akkor mikor beprobalkozok nyúlni folyton leállít, de mikor beszélünk róla azt mondja hogy ő is szeretné csak nem tudja minek nem engedi meg.. ezzel is kérlek segítsetek hogy hogyan beszéljek vele erről hogy legalább csak megnézze az érzést hogy milyen.. nem rávenni akarom valamire csak hogy legalább egyszer engedje..
Ja és kihagytam.. előtte sokkal voltam.. és nem vagyok szűz.
Előre is köszönöm a kedvességet a válaszolónak/segítőnek!
S mégis milyen tanácsot vársz tőlünk barátom? Mert itt tanács nem segít...
Egy teljesen természetes folyamaton mész át. 18 éves vagy a füleden csurognak a hormonjaid, ilyenkor az ember fia/lánya nonstop a szexre gondol, amit nem kapsz meg.
Tudod mint amikor valaki folyton éhezik, mert otthon sosem kap enni. Amíg otthon nem lesz rendben a szexuális életetek addig folyamatosan sóvárogni fogsz másokra és csak idő kérdése, hogy mikor teszed meg.
Szóval... mi is a kérdésed???
"ezzel is kérlek segítsetek hogy hogyan beszéljek vele erről hogy legalább csak megnézze az érzést hogy milyen.. nem rávenni akarom valamire csak hogy legalább egyszer engedje.."
De igen rávenni akarod, hogy állíthatod mégis azt, hogy nem? :D
Amúgy de igen, az a megoldás, hogy elhagyod, mert nem működik, nem vagytok kompatibilisek.
Ő túl fiatal, és nincs készen arra, amit te szeretnél.
Tudom, hogy te most nagy dolognak éled meg ezt a kapcsolatot, de valójában nem valószínű, hogy az, szinte semmi esély nincs arra, hogy ő lesz életed párja és örökké együtt lesztek.
Nos hűtlenségre hajlamos kanos kisfiúcska ha nem szakítasz akkor meg fogod csalni. Nem lesz mindig ott egy haver aki megmentsen, vagy hiába lesz ott benned úgy felgyülemlik a harag, keserűség, szexhiány, hogy fogod magad és megcsalod a "drága, egyetlen szerelmed" mint a huzat.
Ha tényleg annyira kicseszettül szereted akkor szakítasz vele és hagyod, hogy korban hozzá illő (/szűz) fiúval járjon te meg keressel magadnak olyan lányt akivel kefélhetsz míg le nem rohad.
Persze, hogy nem engedi, hogy simogasd és hasonlók amikor 2Xa hűtlenség útján jártál, ráadásul még gyerek!
Nem való hozzád.
Gondold át amit javasoltam és ha igazán legalább becsülöd őt mert becsületes ember vagy akkor elengeded a kezeit!
Szia. En nem mondanam megcsalasnak azt, hogy megfogtad a derekat vagy arcara adtal egy puszit vagy a lany a labadra rakta a labait. Nem helyes, nem illo de ez nem megcsalas :).
Te egy ferfi vagy akinek mar volt szexualis elete es hianyzik is neked. A baratnod meg kislany.
Az en velemenyem az hogy ez a kor egy parkapcsolatba nem nagy.. de ilyen fiatalon igen.
Gondold at hogy tenyleg szereted e es szeretnel e meg varni ... 15 evesen meg a lanyok nem szerelembol vannak sokszor kapcsolatba hanem divatbol ezert sincs igazabol komolyabb koztetek.
Nem e lenne erdemes egy veled egykoruval kezdeni es epiteni a jovotoket?
Ebben a korban így sok a korkülönbség. Te majdnem már érettségizel vagy már túl is vagy rajta, a lány meg alig 15 éves... Most kezdte éppenhogy csak a gimit. Más szakaszban vagytok. Ő még szűz, te már "sokkal voltál".
Semmiképp nem szabad erőltetni, meg rá beszélni sem!
Teljesen normális, hogy fél, ódzkodik.
Egy 14-15 éves lány még nagyon gyerek, nem hogy a szexualitáshoz, mindenhez.
Menj el pszichológushoz. Nem bántásból mondom, de szerintem nagyon is jót tenne neked egy kis önismeret, önvizsgálat és a társai (egyébként ez kb. mindenkinek jól jönne, de te kimondottan egy faramuci helyzetben vagy).
Először is, természetes, hogy vannak szexuális vágyaid, általában minden felnőtt embernek vannak. Na ez a különbség köztük, meg a tini barátnőd között, aki még nem szexuálisan érett. Persze testileg készen áll rá és vágyai is vannak, viszont azért utasít el mindig, mert nincsen készen erre. Megértem mert 13-14-15 évesen még én sem voltam az, sőt általában senki. Nagyon jól teszed, hogy nem erőlteted, bár a "legalább egyszer engedje" az konkrétan azt jelenti, hogy rá akarod venni.
Neked ez a helyzeted nem oldja, meg, mert ugye te teljesen más életszakaszban vagy ő. Azért vágyakozol mindenkire. Amit csinálsz, az tényleg megcsalás, nem azért mert egy lány lába a lábadhoz ér, hanem mert fejben semmi másra nem vágysz, mint a szexre, ezen a ponton már bárkivel. Szóval én ebben a helyzetben belátnám, hogy a helyzet nem fog megoldódni, ha szexelni akarsz, akkor szakíts vele, ha kibírod, akkor meg az is legyen a kibírás része, hogy nem akarod rávetni magad minden egyes nőre, akit látsz meg őt sem akarod rávenni erre.
Szerintem amúgy az a legkülönösebb abban, amit leírsz, hogy ahogyan beszélsz, az nagyon-nagyon gyerekes a korodhoz képest, mintha beleragadtál volna abba az állapotba, ahol a barátnőd jelenleg van. Ez neki természetes, viszont neked ennyi idősen nem annyira. Gondolok itt erre a heroikusan leírt nagy szerelemre (én is szeretem a barátom, de valahogyan reálisabban), ezekre a tinis vacillálásokra meg küzdelmekre amit leírsz, hajgumi a csuklódon meg a háttérkép. Furcsa az, hogy ilyen módon egy kisgyerek állapotba kényszeríted magadat. Ugyanakkor mégis ki akarsz törni, mert rá akarod kényszeríteni az akaratodat, de csak nagyon finoman. Annak ellenére, hogy a kiskorúak esetén (amibe a barátnőd éppen hogy csak nem esik be) pont ez az, ami miatt beleegyezési korhatárt kellett szabni. Mert egy gyerek könnyen befolyásolható.
Egyébként pedig most megpróbáltam kedvesen írni neked, viszont azért amit csinálsz összességében nagyon nincsen rendben. Szóval ezért valószínűleg itt is sokan fognak bántani és én is azt tanácsolom, hogy szakíts a lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!