Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális,vagy én vagyok a h*lye?
Szóval én 30 vagyok (N), a párom 34 (F) nem élünk együtt jelenleg egyéb okokból.Pár hónapja megismerkedett egy lánnyal, az egyik barátján keresztül, szerinte ő egy "spancsaj". Nekem már az is abnormális, hogy felnőttkorban ellenkező neműekkel kössünk új barátságokat. (Erről írjatok kérlek véleményt) Szóval jelenleg messengeren beszélgetnek, de szeretne vele találkozni is. Elvileg csak 3x beszéltek eddig, de már oda meg vissza van, hogy mennyire normális csaj. Hamarosan egy rövid ideig külföldön fog dolgozni, és a csajnak nincs hová mennie, ő pedig gondolta, hogy addig a lány mehetne hozzá, hiszen úgysincs otthon.
Nyilván megmondtam, hogy akkor engem el is felejthet. Szerinte én korlátokat állítok neki, és féltékenységből vagyok csak elutasító, és nem vagyok emberséges. Egyszerűen nem érti, hogy mi ezzel a baj.
Szerintetek?
Az ellenkezo nemu barat ok. De azert nem altatom magamnal vagy nem koltoztetem oda,ha van parom. Ha nincs,akkor se fekszem le vele .
Hat max annyit tehetsz,h megkerdezed hany kg a csaj es ha 200 kg,akkor nevetsz rajta,ja a csaj ramaszik.
Kipróbálja, és ha jobb mint te akkor csere lesz.
Főleg ilyen feltételekkel hogy te asszisztálsz ehhez, ez sima ügy lesz neki.
„a csajnak nincs hová mennie”
Hát persze... én is csak ilyenekkel haverkodnék. Álmom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!