Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy egész nap csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egész nap csak apósomat látom és a babám meg a párom? Kezdek begolyózni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy fél éves babám, akivel otthon vagyok gyeden.

Falun lakunk, a párom falujában. Szüleim messzebb.

Apósom nyugdíjas és minden reggel nagy unalmában jön reggel 8 körül mikor reggelizek és cseverészni kíván velem, valamint a babával játszani.

Hétköznap, hétvégén ugyanez. Valamit kitalál mindig, hogy hoz, csak hogy bejöhessen. 1 db fornetti, 1 db alma, 1 db barack ilyesmi.

Aztán haza megy és 10-kor visszajön és 2-3 órát mojol a kertben. Füvet nyír, szedi a lehullott almát, gereblyéz stb. Szóval unatkozik és nem akar otthon henyélni.

Ha megjön a párom akkor meg sokszor jön anyóssal együtt és én nekem ez már sokszor nagyon sok. Vasárnap fixen mindig náluk ebédelünk, utána hazamegyünk, de délután megint átjönnek, hogy babázhassanak meg valamit segíthessenek.

Nagyon kedvesek, viszont én sokszor már rosszul vagyok ettől, hogy mindig jönnek és természetesen sose szólnak előtte, egyszer csak nyílik az ajtó.

Én nekem már sokszor hányingerem van, ha ki kell mennem az udvarra, mert a nagy semmit látom, az utcán is csend és hullaszag van. Sokszor elsírom magam, hogy miért kell itt élnem.

Sehol senki, csak a szemben ülő, mozgásképtelen nyugdíjas bácsi üldögél a kertben, az utcán senkit nem látni. Ha sétálok a babával úgyszint.

Annyira elegem van, hogy 26 évesen így kell élnem csak azért, mert a párom oda-vissza van a falujáért, a házáért, a kertjéért és neki jó így, ha haza ér a munkából neki mindig annyi dolga van és akkor este ha kimegyünk oda-vissza van, hogy lehet trécselgetni a falubeliekkel, akiket ismer.

De egyszerűen nem érti meg, hogy én ebbe lassan kezdek belebetegedni, hogy napközben nem látok mást csak a babám, a védőnőt ritkán, az apósom napi többször, olykor anyóst, meg ha kimegyek a kisboltba azt az egyetlen boltost.

:((((((

Van egy kutyánk, de legszívesebben fognám és kimennék panelbe, mert a párom a házat nem kívánja eladni.

Nagyon sokszor modntam már neki ezt a gondot. Az a baj, hogy kutyával én nem mennék panelbe, mert nagy testű, meg egyébként sem, ő kinti kutyus.(kérlek ne kövezzetek emiatt meg)

Van pár aranyos kisgyerek, de ők suliba, oviba járnak. Este mikor már lehűl lehet velük találkozni, de az egésznap borzasztóóó és sokszor azt érzem, hogy már nagyon unom így az életet.

Természetesen a babámat imádom, ő okozza a legnagyobb örömöt, csak fáj, hogy nem tudok őszintén mosolyogn, mert nem érzem jól magamat a bőrömben. :'(

aug. 17. 15:22
 1/9 A kérdező kommentje:

Előre látom, hogy innentől mindig ez lesz, ha majd anyós is nyugdíjas lesz akkor majd ő is jön, ha majd reggelizünk, nekem ez nagyon zavaró.

Természetesen azt is előre látom, hogy suliba is ők fogják majd hozni vinni.

Párom szokott anyósommal bevásárolni maguknak meg magunknak munka után, mert egy helyen dolgoznak.

Én meg csak otthon ülök:|||| A gyerekkel meg ha bárhova menni akarok autóba kell ülnöm es sajnos ő nincs el mögöttem, mert csak sír.

Nem szeretnék maradni faluban.:(

aug. 17. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Ezt már kommumikáltad a párodnak? Mert szerintem ezt nem itt kellene idegenekkel megbeszélned, hanem a pároddal és a családjàval.
aug. 17. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
32%

Hozzá sem mentem volna egy vidéki emberhez.

Mit fog látni a gyereked, mit fog tanulni ebben az ingerszegény környezetben?

Te magad is érzed hogy semmi nem történik …….

Én elmennék onnan, de én a fővároshoz szoktam hozzá.

Egy faluban úgy érzem mintha megfulladnék…….

Nem szerettem a nyaralásokat se gyerekkoromban mert szoboszlón is ugyanez volt akkor, számomra az egy falu volt, falusi emberekkel…..

aug. 17. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:

#2 "Nagyon sokszor modntam már neki ezt a gondot."

Kérdező sztem ideje hogy kidolgozz egy tervet, hogy realisztikusan mit akarnál csinálni. Van bármilyen közösség a településen, ahova el tudnál járni, amíg a nagyszülők vigyáznak a gyerekre? Meg tudod kérni a párodat vagy a rokonait, hogy mutassanak be hasonló korú nőknek, akikkel néha összejönnétek beszélgetni? Ha költöznél, hova mennél? Az nem opció, hogy pár évre elmentek albérletbe, aztán ha majd nagyobb lesz a gyerek, és te is visszamész dolgozni, akkor visszamentek a kertesházba? (a kutyával csak lehet kezdeni valamit, rokonoknál lesz, vagy nem tudom)

Azzal senki sem megy semmire ha lassan kiveszik belőled az élet. Az nincs megszabva sehol, hogy csak neked kell áldozatokat hoznod a közös életetekért.

aug. 17. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Akartál te egyáltalán falun lakni? Mert ha nem egyeztek a közös életben az elképzeléseitek, már itt elrontottad. Ha kedvesek a szülők és segítenek, légy hálás, főleg ha még a viszonyotok jó is, nem mindenkinek adatik ez meg. Ettől függetlenül pároddal nem ártana meghúzni a határokat, az otthonotok nem átjáró ház, jöhetnek, ha megbeszélitek. Én özvegyen egyedül vagyok, tényleg egyedül, mindig szinte kettesben vagyunk a gyerekkel, mit nem adnék azért, hogy valaki rám nyissa az ajtót! Dehát ahányan vagyunk, annyiféle problémával küzdünk, azt teljesen megértem egyébként, ha zavar a váratlan betoppanás.
aug. 17. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a falu az ilyen, főleg ha csak az apósék maradtak. Vagy léptek vagy ez marad.
aug. 17. 16:28
 7/9 A kérdező kommentje:

Nyilván segítenek, de azt érzem sokszor, hogy apósom unatkozik és ezért folyton jön hozzánk. Váratlanul és régen mikor még nem volt saját házunk és nem itt laktunk sokkal jobb volt, hogy csak mi voltunk és fixen hétvégén jártunk le. Nem igy képzeltem el a gyerekes éveimet, hogy innentől apóssal reggelizek és őt látom egész nap az udvaron rajta kívül egy lelket sem. :| Azt érzem 26 évesen nagy visszafejlődés nekem. Mintha párom szüleinek gyereke lennék kb.

Estefele már jó, mert 7 után már nem szoktak jönni, akkor a falu lakosai is már hazaérnek munkából és kimennek a kertekbe és van egy kedves gyerekes anyuka akivel szeretek beszélni és nagyon közvetlen. Meg tetszik, hogy van pár (bár ) már ovis kisgyerek és itt az utcában tényleg biztonsággal krétázhatnak az aszfalton, biciklizhetnek vagy amit csak akarnak. Labdázhatnak az úton stb.

Viszont nem tudom, hogy muszáj -e ezt ilyen áron.

Belegondoltam, hogy mi lesz majd ha szakkörre kell vinni a gyerekeket meg tényleg iskolába. Plusz nekem a munka majd a városban lesz, onnan is hazaingázni borzasztó lesz, a bevásárlás is rossz, mert sok falun keresztúl kell menni mire bejutok a városba húst venni meg minden egyebet. Ezeket én nagyon nehezen tudom megszokni.

aug. 17. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
37%

Ez van amikor egész nap nem csinálsz semmit és megöl az unalom.

Miért nem rendezed az udvart, a kertet vagy bármit.

A panelbe még unalmasabb minden ha semmit se csinálsz ott se.

aug. 18. 09:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy van egy 6 hós babám.
aug. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!