Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem hála nem került egy verekedés közepébe a barátnőm, és még Ő van rám kiakadva, hogy miért nem avatkoztam közbe, szerintetek ez igazságos? Ma egész nap hozzám se szólt.
Voltunk tegnap este bulizni egy szórakozóhelyen 4-en, a barátnőm, a barátnője, neki a párja illetve én
Kint beszélgettünk, és odalépett egy srác a barátnőm barátnőjéhez, hogy szimpatikus neki, és szeretné megismerni, erre a barátnőjének a párja egyből odament és meglökte a gyereket, elkezdődött a dulakodás meg az ordibálás, a barátnőm barátnője is elkezdte lökdösni az ottani pasikat, és fél perc sem kellett de elkezdődött egy verekedés, ketten mentek rá a csávóra és elkezdték ütni, a párja próbálta róla leszedni a 2 csávót, és már ment volna oda a barátnőm, hogy balhézzon, én pedig megfogtam a karját, és elhúztam onnan, hogy maradjunk ki ebből, és konkrétan ott kellett tartanom, hogy ne menjen oda balhézni.
(A történetben senki sem cigány még mielőtt elkezdenétek írni a rasszista megjegyzéseket)
A csávót elvileg eléggé helybenhagyták, és mind a barátnőm, mind a barátnője engem hibáztat ezért, merthogy én simán megoldhattam volna mert küzdősportolok, de nem értik meg, hogy a legjobb önvédelem ha az egészből kimaradunk, előkerül egy kés és semmit nem ér a verekedési tudásod.
Másrészről meg az egész meg sem történik ha nem kezd el feleslegesen kötözködni az a nagy hős szerelmes csak azért, mert valaki normálisan megközelítette a barátnőjét, nem is letapizták vagy valami, hanem normálisan megközelítették.
Harmadrészt nem az egyik barátom verték meg hanem egy számomra ismeretlen embert szinte.
Ehhez képest este még az is ötlet volt, hogy én egészítsem ki a fizetését a gyereknek ha esetleg a verés miatt táppénzre kéne mennie ami egy vicc.
Igazságtalannak tartom, hogy én nem csináltam semmi rosszat és én szívtam meg az egészet, a barátnőmnek értékelnie kéne engem, hogy ilyen higgadt voltam és megakadályoztam azt, hogy legalább mi ne keveredjünk bele.
"A csávót elvileg eléggé helybenhagyták, és mind a barátnőm, mind a barátnője engem hibáztat ezért, merthogy én simán megoldhattam volna mert küzdősportolok..."
Bírom ezeket, akik más f*szával akarják a csalánt verni...
Teljesen igazad van.
"és már ment volna oda a barátnőm, hogy balhézzon, én pedig megfogtam a karját, és elhúztam onnan, hogy maradjunk ki ebből.."
Még magát is össze verette volna? Az komoly..
Ennek mi értelme lett volna?
Itt, aki tudott gondolkozni józan ésszel te vagy, pacsi neked.
Jól tetted, hogy kimaradtal. Nem kell lokdosodni és nincs probléma. A barátnőre talán rá van írva, hogy pasival jött?
Biztonságiak hol voltak?
"A történetben senki sem cigány még mielőtt elkezdenétek írni a rasszista megjegyzéseket"
Már pedig ez volt az első gondolatom, mert ez a szellemi színvonal és mentalitás rájuk jellemző. Mikor ezt a konfliktust totál higgadtan le lehetett volna rendezni. Jól tetted, hogy kimaradtál, ők pofozzák csak egymást, ha nekik ez jó buli.
Teljesen igazad van, hogy nem avatkoztál bele, nem a te dolgod volt megvédeni öket. A srác nem viselkedett megfelelöen, nem kezdünk el lökdösni idegeneket, csak mert nem tetszik valami. Ha meg mégis, akkor viseljük a következményét. Ezt a konfliktust ö kezdte, böven meg lehetett volna oldani kulturáltan és udvariasan is, de neki meg kellett mutatni, hát sajnos alul maradt, de erröl semmiképpen sem te tehetsz, nem is tudom, hogy gondolhatják ezt komolyan.
Ha ez a konfliktus a barátnöddel nem marad annyiban, én még a szakítást is megfontolnám.
#9:
Jól van, tudjuk gyűlölettel vagy tele. De akkor is léteznek magyarok, oroszok (azok főleg) akik verekedni szeretnek. Nem kell a cigányokat belekeverni. Direkt azért írta, hogy ne tegyük. Akkor minek kellett a cigányokat előhozni?
"Nekem hála nem került egy verekedés közepébe a barátnőm, és még Ő van rám kiakadva, hogy miért nem avatkoztam közbe, szerintetek ez igazságos?"
Erre volt kíváncsi. Miért nem lehet a kérdésre válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!