Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek melyik férfitípus jön be jobban, az alábbiak közül?
Képzeld el a következő szituációt: a pároddal sötétben sétáltok hazafelé, amikor egy agresszív alak belétek köt az utcán. Ki akar rabolni, a pénzeteket, és a táskádat követeli. A párod nem szeretne konfliktust, többször is higgadtan próbálja figyelmeztetni, hogy hagyjon titeket békén, de ő nem tágít. Ekkor a párod azt mondja, hogy meneküljetek, majd kézen fog, és futni kezdetek, hogy lerázzátok a támadót, közben felhívja a rendőrséget.
VAGY
Ugyanez a szituáció, egy agresszív alak belétek köt. A párod azonban hamar felkapja a vizet, és amikor a támadó nem hagy békén, pár jól irányzott ütéssel a földre küldi. Majd a földön fekve még belé rúg párat, majd közli vele, hogy ha megint meglátja, kaphat még párat. Ezután ott hagyjátok a földön fekve, és elsétáltok.
Lányok, melyik férfit választanátok a 2 közül?
Őszintén: Én egyiket se.
Valahogy a kettő közötti átmenet tetszene nekem.
Szóval, először próbálja megnyugtatni, higgadtan beszél hozzá, de ha a támadó továbbra is agresszív és mondjuk megüti vagy ütni próbál, akkor üssön a férfi is, vagy legalábbis fogja le, hárítsa el a támadást. Utána persze hívja ki a rendőrséget.
Nem szeretem a túl konfliktuskerülő és a túl hirtelen dühbe jövő embereket sem...
Kedves 3-as, mert te már csak ismersz engem, így teljesen anoním módon, az internet sötétjében tapogatózva, mi? :-)
2-es voltam.
#3 Ismered annyira a "női lelket", hogy párt is tudj találni magadnak, vagy az ismereteid csak ilyen nonszenszekre terjednek ki?
A kérdésre meg... Talán az elsőt..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!