Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek szerintetek a szerelem mindent elbír? Bele tudnátok szeretni egy férfiatlan férfiba, vagy akkor sem kellene, ha nem lenne más férfitípus a világon?
A szerelem nem bír el mindent, sőt, aki csak azért van együtt a párjával, mert szereti, de egyébként teljesen különböznek, az koppani fog, a szerelem,lángolás ugyanis egy idő után elmúlik, átalakul, és ha nincs meg a közös gondolkodásmód, világnézet, akkor ott bukik az egész.
Mit értesz fériatlan férfi alatt? Hogy esetleg romantikus, érzelmes, nem a sport érdekli, hanem mondjuk a szerelmes filmek, vagy hogy kell érteni?
Bele tudnék szeretni ilyen emberbe szerintem. Nehezen tudom elképzelni, nem ez az esetem, de ha megismerném, és egy rendes, kedves pasas lenne, akivel egy húron pendülünk, akkor nem zárom ki.
23/L
Valószínűleg fiatal vagy még, mert a nők (nem lányok) mindent megtennének egy ilyen férfiért.
A szerelem mindent elbír ne aggódj. Aki az ellenkezőjét mondja, az sosem volt még igazán szerelmes.
Nemigen. Én szóba sem állnék a kemény legényekkel. Akinek az kell, az megérdemli a sorsát. Vagy pedig nem érzelmes.
Ha kórházba akar kerülni...
Semmi pénzért nem adnám az én romantikus férjemet. Énnekem virágra, törődésre, kedvességre, emberségre, empátiára van szükségem. Nem pofonokra, alázásra, nagyképűsödésre, agressivitásra van szükségem. Amikor meg oda kell tennie egy erősebb elé magát, akkor meg elszalad vagy max szájhősködik.
Mindegy. Ha te így gondolod. Tőlem mindenki azt csinál amit akar.
29L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!