Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játék lenne az egész?
Szia! Hát elég érdekes kapcsolatban vagyok. Másfél év után szakítottam vele,de aztán gyorsan újra összejöttünk,de csak szex miatt.Az érdekesség az egészbe,hogy azóta még több időt töltünk együtt mint előtte,ő az aki több időt szán rám. Mindig azt mondja éljünk a mának,majd alakulnak a dolgok köztünk. viszont van egy 3. fél,az exe. Ha mi valamin összevitázunk ráír,de választ nem kap. A hétvégén történt volt egy kis buli,sajnos sikerült eláznom,és felhoztam az exet. Másnap mutatta a telefonját hogy mit csináltam,állítólag az ő nevébe írtam az exnek,hogy engem szeret. Az érdekesség az egészbe,hogy teljesen nyugodtan fogadta ezt,sőt még azóta kedvesebb lett.Én úgy gondolom ha valaki a telefonomba kutakodna én mérges lennék.Hozzátenném nem emlékszem rá,hogy ilyet tettem volna. Mi lehet ennek a nyugodságnak az oka? Hiszen elvileg nyomulna az exére,de egy ilyen üzenet után nem hinném hogy szóba állna vele.
bocsánat hosszú lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!