Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játék lenne az egész?

Figyelt kérdés

Szia! Hát elég érdekes kapcsolatban vagyok. Másfél év után szakítottam vele,de aztán gyorsan újra összejöttünk,de csak szex miatt.Az érdekesség az egészbe,hogy azóta még több időt töltünk együtt mint előtte,ő az aki több időt szán rám. Mindig azt mondja éljünk a mának,majd alakulnak a dolgok köztünk. viszont van egy 3. fél,az exe. Ha mi valamin összevitázunk ráír,de választ nem kap. A hétvégén történt volt egy kis buli,sajnos sikerült eláznom,és felhoztam az exet. Másnap mutatta a telefonját hogy mit csináltam,állítólag az ő nevébe írtam az exnek,hogy engem szeret. Az érdekesség az egészbe,hogy teljesen nyugodtan fogadta ezt,sőt még azóta kedvesebb lett.Én úgy gondolom ha valaki a telefonomba kutakodna én mérges lennék.Hozzátenném nem emlékszem rá,hogy ilyet tettem volna. Mi lehet ennek a nyugodságnak az oka? Hiszen elvileg nyomulna az exére,de egy ilyen üzenet után nem hinném hogy szóba állna vele.

bocsánat hosszú lett...

júl. 18. 06:38
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Kuka az az ember. Azonnal. És örökre tiltás mindenhonnan. Ne pazarold au idődet. Bár... Te se vagy valami észlény
júl. 18. 07:03
 2/8 October15 ***** válasza:
100%
Ő most egy controlfreak aki nagyon szrul csinálja? XD Látom magam előtt ahogy matt részegen feltöröd a telefonját, kikeresed az exét és írsz neki valamit ami akár csak nagyjából is hasonlít a magyar nyelvre... ja nem.
júl. 18. 07:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok nyelvtannáci lenni, de...
júl. 18. 07:37
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Azert nem zavarja mert oő is ezt irta volna az exnek
júl. 18. 07:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem szokásom más telefonjába kutakodni,pont ezért nem értem,amúgy meg nem kéne feltörnöm,mert nincs rajta kód.Tudni kell róla,hogy ő mem az érzelmek embere.Eleinte folyton küldözgette nekem a szerelmes üzeneteket ,ha felhívott is arról beszélt mennyire oda van értem,viszont a tettei mást mutattak,nem véletlen lett vége.Mostanra ez az egész fordított helyzetbe fordult.Most a tettei amivel mutatja felém.
júl. 18. 08:45
 6/8 October15 ***** válasza:
Az irónia fogalmáról hallottál már? :D Értsd: qrvára nem te írtad azt az sms-t. :D
júl. 18. 12:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezt mondom én is. De mire jó ez?
júl. 18. 14:03
 8/8 October15 ***** válasza:
Passz, konkrétan most keltem fel arra hogy görcsöl mindenem is úgyhogy effektíve érzem, hogy az agyam egyik fele még nem működik mint egy demens delfinnek és így sem tudok lemenni arra a szintre ahol az exed leledzik. :D
júl. 19. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!