Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most játék volt az egész vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most játék volt az egész vagy csak fél a járástól?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek mondtam, hogy szívesen megcsókolnám és ő is benne volt, mondta hogyan lehetne s hogy nem jó megtervezve, ezért majd csak jönni fog. De utána meg azt mondta, hogy nem akarja velem és hogy nem akar beszélni, de miért nem ? Ő se heterő és méig zavarja, hogy én a lányokat szeretem. Ezt nem értem, ez biztos csak egy kifogás valamire vagy tényleg zavarja? De hát ő is más, akkor meg nem értem. Én meg csak rá tudok gondolni, és őt akarom, de szerintem nagyon "nyomultam" vagy nem tudom. Valaki tud segíteni? Jó lenne ha tudnám mire gondol, legalább tiszta lenne minden. Mondta, hogy nem igazán jövök be neki, de smárolna velem, aztán meg, hogy mégsem. És én ezalatt meg annyira elképzeltem mindent és jól eset amiket mondott, hogy tényleg nagyon tudnám szeretni, ha legalább egy kicsit is hagyná. Mondta, hogy nem szeretett még lányt szerelmesen, én meg igen, és őt is tudnám- 19LLLLLLLLLLLL
2012. máj. 6. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezért nehogy"leteperd" szegénykét. Csaka akkor közeledj, hozzá, ha Ő is akarja. De ebben az esetben is szép fokozatosan.

Nem kell egyből a puncinyalással inditani.

2012. máj. 6. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem arra kéne ő csak, hanem hogy szeressem őt és vele legyek, egyszerűen ő kell , most ezt érzem.
2012. máj. 6. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ez lehet a baj neki. Nem tudom, hogy ő is leszbi-e vagy csak biszex, de ha biszex, akkor nem szerelmet keres.
2012. máj. 6. 17:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Ő elvileg biszex, de őt is átverték, meg megcsalták, mondjuk engem nem, de engem meg ott hagytak.
2012. máj. 6. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Na, akkor ez a baj.

Én is biszex csaj vagyok, mi nem keresünk szerelmet egy másik csajnál általában. Durván fog hangozni, de a szex miatt van csak. Az a lány meg nem akarja, hogy te többet láss mögé, mint ami van. Jobban jársz, ha békén hagyod szerintem, mert utána csak jobban fog fájni. Keress egy leszbit. :)

2012. máj. 6. 17:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen lehet, hogy jobb lenne, de mi van ha ő más ?
2012. máj. 6. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:

De mi van, ha nem? Nem a kedved akarom elvenni, csak azt mondom, hogy mi az, amiért mi keressük a csajokat. Pusztán az élvezet miatt.

Persze, lehet, hogy ő másféle, de az alapján ahogy viselkedik, nem az jön le. De próbáld meg vele megbeszélni, hogy mi is ez. Mond neki, hogy beszéljen világosan, és mondja el mit is gondol. Akkor te sem maradsz kétségek között.

2012. máj. 6. 17:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, hát remélem ő más, mert elég komolyan mondta hogy megcsókolna, de aztán valamiért meggondolta magát.
2012. máj. 6. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!