Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most játék volt az egész vagy csak fél a járástól?
Ezért nehogy"leteperd" szegénykét. Csaka akkor közeledj, hozzá, ha Ő is akarja. De ebben az esetben is szép fokozatosan.
Nem kell egyből a puncinyalással inditani.
Na, akkor ez a baj.
Én is biszex csaj vagyok, mi nem keresünk szerelmet egy másik csajnál általában. Durván fog hangozni, de a szex miatt van csak. Az a lány meg nem akarja, hogy te többet láss mögé, mint ami van. Jobban jársz, ha békén hagyod szerintem, mert utána csak jobban fog fájni. Keress egy leszbit. :)
De mi van, ha nem? Nem a kedved akarom elvenni, csak azt mondom, hogy mi az, amiért mi keressük a csajokat. Pusztán az élvezet miatt.
Persze, lehet, hogy ő másféle, de az alapján ahogy viselkedik, nem az jön le. De próbáld meg vele megbeszélni, hogy mi is ez. Mond neki, hogy beszéljen világosan, és mondja el mit is gondol. Akkor te sem maradsz kétségek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!