Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egész nap a számítógépen jatszik, hiába vagyok itthon szabadnapon velem nem törődik, mit tudnék tenni?
Árulja már el nekem valaki, mi a fszom az a "velem törődés"?
Mi vagy te, szobanövény, akit tutujgatni kell? Találj ki programot, ha nem tart veled, szakíts. (Mert a szex-szel nem fogod tudni zsarolni.)
2 hónap az hosszú idő. Vagy beteg, vagy van valakije.
Ha vele akarsz maradni, (én elhagynám), mikor nem játszik, játsz vele. Kézimunka, oboa. Ezt nem rosszindulatúan írom. Hát ha....
Az ilyen "emberre" nagyon tudok haragudni: neki van egy valakije, aki szeretné, ha viszontszeretné ez az illető, de "őkelme" le sem ejti. Holott mennyi ember van a 4 fal közt, és epekedve ácsingózna arra, hogy valaki is hozzászóljon...
Szégyen ez az ember.
Kérdező: b*d ki a francba a számítógépével együtt az ilyen török pasát, házasodjon meg vele.
Érdemes lenne elvinni egy addiktológiára, a függőségéről leszoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!