Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egész nap a számítógép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egész nap a számítógépen jatszik, hiába vagyok itthon szabadnapon velem nem törődik, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
2 hónapja hozzám sem nyúl, semmi sem érdekli a játékon kívül. Annyira vágynék a közeledésére, ha szeretnék vele szeretkezni azt is elutasitja. Akinek volt ilyen párja mi lett a vége? Le tudnám erről valahogy szoktatni?

2021. jan. 1. 15:35
1 2 3
 21/24 Barnabas333 ***** válasza:
16%
Én Budapesten örömmel leszek a titkos szeretőd. 43f mi már csak a gyerek miatt élünk egy fedél alatt az asszonnyal én foglalkoznék vele, de már nem akarja sajnos...
2021. jan. 2. 00:17
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem büdös a p in ád
2021. jan. 2. 08:43
 23/24 anonim ***** válasza:
39%

Két év alatt nem tűnt fel, hogy a párod gamer? Nekem az első hónapban, és akkor mérlegeltem, hogy tudok-e együtt élni vele úgy, hogy sokat játszik.

Igen, tudok, de ehhez az is szükséges, hogyha valamit szeretnék, kinyitom a számat és szólok neki!, nem várom el, hogy kitalálja a gondolataimat.

Bár ő nem szr le, csak néha totál elmerül a világában. Nem baj, feltalálom magam, amúgy sem vagyok híve a 0-24 egymás sggében-kapcsolatnak.

2021. jan. 2. 13:04
 24/24 anonim ***** válasza:
23%

én még mindig azt sejtem, hogy elege lett ebből a fos járványhelyzetből, a bizonytalanságból, a válságból, a szélsőségessé vált emberi kapcsolatokból (néhányakkal 0-24 összezárva, míg másokat egy éve nem láthattál), a hétköznapi kiegyensúlyozottságunkhoz hozzájáruló sok kis dolog hiányából

meg az időjárás is nyomott, ködös, sötét már hónapok óta

és így próbálja elviselni, hogy a játékvilágba menekül.

2021. jan. 2. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!