Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egész nap a számítógépen jatszik, hiába vagyok itthon szabadnapon velem nem törődik, mit tudnék tenni?
Két év alatt nem tűnt fel, hogy a párod gamer? Nekem az első hónapban, és akkor mérlegeltem, hogy tudok-e együtt élni vele úgy, hogy sokat játszik.
Igen, tudok, de ehhez az is szükséges, hogyha valamit szeretnék, kinyitom a számat és szólok neki!, nem várom el, hogy kitalálja a gondolataimat.
Bár ő nem szr le, csak néha totál elmerül a világában. Nem baj, feltalálom magam, amúgy sem vagyok híve a 0-24 egymás sggében-kapcsolatnak.
én még mindig azt sejtem, hogy elege lett ebből a fos járványhelyzetből, a bizonytalanságból, a válságból, a szélsőségessé vált emberi kapcsolatokból (néhányakkal 0-24 összezárva, míg másokat egy éve nem láthattál), a hétköznapi kiegyensúlyozottságunkhoz hozzájáruló sok kis dolog hiányából
meg az időjárás is nyomott, ködös, sötét már hónapok óta
és így próbálja elviselni, hogy a játékvilágba menekül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!