Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem folyton csak alszik/Tv-zik/számítógépezik itthon, mit tegyek?
Már próbáltam beszélni sokszor.
A hangulatától függően 2 reakció van:
1.Megigéri,hogy majd változtat ,de minden marad a régiben.(jókedv esetén).
2.Lehurrog,hogy könnyű nekem én csak meresztem a fenekem a szg előtt a munkahelyemen,ha nekem is hajnal 6-ra kéne járni és ott egész nap rohangálni,én is örülnék,hogy lefekszem.(rosszkedv esetén).
Szóval ennyit a "beszéljükmeg"-ről...
Ki beszélt megcsalásról?
Se piszkos a fantáziád!
Én csak azt mondtam, hogy törődnék veled.
(Rossz az, aki rosszra gondol.)
Neméppen állunk úgy Anyagilag,hogy tellne Wellness hétvégére...
Mozi/szinházra talán még igen,de nem szereti az ilyen meglepiket,mert akkor az van,hogy én ne szervezzem az ő életét,és ne állítsam kész tények elé.
Ha meg előre megkérdezem,akkor jön,hogy nincs kedve/későn kezdődik/ne adjunk ki erre ennyi pénzt,stb.Ha akarok menjek el valamelyik barátnőmmel.Hát,kösz.
Rossz,mert feleslegesnek érzem magam.Én most ehhez az élevitelhez minek kellek?TV.-zni/aludni nélkülem is tud(sőt inkább csak zavarom benne).Amúgy 4 éve vagyunk házasok,6 éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!