Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem folyton csak alszik/Tv-zik/számítógépezik itthon, mit tegyek?
Persze én is írtam,hogy valahol megértem...Amúgy nem mondhatnám,hogy nem szeret,sokszor például elmegy a boltba megfőz,mire én hazaérek,mert ő általában 3-4 körül már otthon van,én meg f6-6 előtt nemigen érek haza.A másik gond,hogy minden szombaton is melózik(helyette hétköznap van itthon egy szabadnapja),szóval szombatonként végképp nem tudok mit kezdeni magammal(plusz még 3 hetente egész hétvégén benn kell lennie).Nincs gyerekünk,és egy 30nm-es panelon nemigen van mit csinosítani,takarítani...De a legroszabb,hogy jövök haza a melóbol,és akkor járjak lánújhegyen mert ő alszik.Hát basszus...Nekem is kell fürödni,vacsorázni,stb,ezeket nem lehet sírí csönben megoldani.Főleg amikor vasárnap is ez van egész nap!Lassan már ott tartok jobb szeretem,ha nincs itthon:-(Legalább nem kell kusbban,mozdulatlanul gubbbasztanom a gép előtt.
Nem az a bajom,hogy fáradt,stb,mert megértem,de nem igaz,hogy legalább egy hónapban 1-2 vasárnapot nem lehetne valami közös programra szánni.
Amúgy én 29 éves vagyok,ő 34,nem vagyunk még öregek,de ez nekem nagyon olyan 20 éves házas tempó...:-(
"Rossz,mert feleslegesnek érzem magam"
Hagyd el, ez egy f*sz.
10-es valahogy én is ezt tapsztalatam.A nők egy idő utánn a kölsejüket hanyagolják el,a pasik a figyelmességet/közös programokat.Persze akinek nem inge ne vegye magára...
Az meg,hogy hagyjam ott nem olyan egyszerű,azért nem pár hónapja vagyunk együtt.Meg nem is lenne igen hová mennem,max vissza Anyámhoz,de majd 30 évesen azért ahhoz nem sok kedvem van.Megaztán honnan tudjam,hogy a következő kapcsolatban nem lesz pár év múlva ugyanez?:-(
Meg ennyi idősen már nemigen ugrálnak a pasik az emberért(mindenki retteg,hogy rögötn pottyantok egy gyereket a nyakára...),elvált kisgyerekesek,talán igen,de ők meg nekem nem kellenek.Az még rosszab ,akkor meg minden hétvégén mehetnék az állatkertbe egy idegen gyerekkel,aki mindig fontosabb,mint én(persze itt is nyilván van pozitiv példa).
Nekem nincsen saját családom, tehát lehet, hogy tök hülyeséget fogok mondani, de azért lehet, hogy valaki kíváncsi az én véleményemre is. :)
Az én szüleim között dettó ez ment, csak anyukámat még plusszban az is idegesítette, hogy ő is ugyan úgy dolgozik, plusz gyereket nevel, háztartást vezet, apukám meg semmiben nem volt neki hajlandó segíteni, de azért a gépezni mindig volt ideje. Egy ideig tűrte, aztán veszekedtek, majd elváltak. És most mindenki boldog.
Szerintem akárki akármilyen fáradt, igen is erőltesse meg magát, és foglalkozzon azzal, akit szeret. Nagyon nem tetszik, hogy eggyes férfiak elvárják, hogy a nő ugyan úgy dolgozzon mint ők, és akkor még pakoljon is a seggük alá mindent, lesse minden kívánságukat.
Egyszerű, ha továbbra sem változtat a viselkedésén, elhagynám. Nekem egyszer volt ilyen típusú barátom, a végén már az zavarta, ha almát ettem mellette.
Ezek a típusok sosem változnak meg, mindig úgy cselekszenek, hogy nekik jó legyen, esélyed sincs megváltoztatni, akkor csak rosszabb lesz, veszekedtek, morog, lehet meg is csal, mert idegesítő leszel számára.
Értem én, hogy sokat dolgozik, de TE is ott vagy neki, és veled is foglalkoznia kell. Nem hiszem, hogy ez hosszútávon jó lenne neked/nektek, az idegeitek megy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!