Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Itthon ülök és bőgök. SOS
A barátom elment anyuval vásárolni,én nem mentem velük,mert fájt a hasam. Itthagyta a telefonját,és nincs mentségem erre,de belenéztem a telefonjába. Találtam egy beszélgetést,július 3. ilyeneket írt a csajnak a barátom,hogy akarlak kicsim,meg hogy én cuki vagyok velem foglalkozz stb.
mi a fenét csináljak most? mi ez???:(
Amennyiben nem július 4-én ismerted meg a barátodat, akkor van egy kis gondod.
Nem biztos, hogy ez a valami a telojában végzetes, de át kell gondolnod.
Én - azt hiszem - lapátra tenném.
Ja, amúgy NAGYON gáz mások telefonjában turkálni....
1. Aljas tett volt. Ami a bizalom hiányára utal. A pasi helyében azonnal dobnálak. (feltéve ha van hihető indok, magyarázat az sms-re. Márpedig még lehet is amíg meg nem kérdezed.)
2. Biztos hogy nem neked írta?
Amúgy amíg meg nem beszéled ezt vele addig ne bocsátkozz feltevésekbe.
Én a mai napig hasonló üzeneteket írok az egyik "legjobb barátomnak" aki persze nő nemű. És a jelenlegi barátnőm nem szól érte holott tud róla. Igaz ő nem is kutat utánam kérdés nélkül.
Bizony ezt meg kell beszélni!
Aműgy én nem értem miért olyan nagy bűn belenézni a másik telefonjába. Az enyémbe az néz bele aki akar. Nincs benne semmi titok, amit más nem láthat. Főleg nem olyan, amit a párom nem láthat.
Aranyszabály: Pasi telefonjához,laptopjához nem nyúlunk!!!!
Ő sem nyúl az enyémhez!!!
Szerintem ne szólj semmit,várj...
Lehet,hogy ez csapda volt egy kamu sms-el...pont arra volt kíváncsi hozzányúlsz-e a telójához...
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!