A nem vagyok itthon a gyermekem nem taul meg inkább számítógépezik már lekódoltam de mit tegyek?
Magyarázd el neki,hogy magának tanul.. És ha el akar érni valamit akkor bizony le kell csücsülni kinyitni a könyvet. A gépet ne kódold ,nekem is rosszul esne..
Tuti ,hogy kapott hétvégére házit?:/
kérdezd meg, kire szeretne hasonlítani ha nagy lesz. mi akar lenni. keress egy példát a környezetben, aki jól tanul (ne korabelit, lehetőleg egyetemistát, vagy dolgozó embert) mondd meg neki hogy azért van szép háza, autója, mert tanult. magyarázd el neki, hogy egy jó gimnáziumba csak akkor veszik fel, ha tanul. ha pedig sz.ar gimnáziumba megy, akkor vagy csak egy érettségije lesz vagy fősulira egyetemre kell mennie ahhoz meg kevés egy szakközép.
mutasd meg neki az utcán ponyván áruló néniket, mond meg neki hogy ők se nagyon tanultak..
mellesleg próbáld megszerettetni vele a tanulást. lehet hogy nem jó a sulija, bár kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!