Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képes tönkretenni egy szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes tönkretenni egy szerelem valaki egész életét?

Figyelt kérdés

Most realizáltam, hogy közel 10 éve élek egy olyan kapcsolatban, amiben csak a fájdalomról, a lelki gyötrődésről, a szorongásról,magányról,szinte minden napos sirásról szól az életem. Nagyon rosszul vagyok. És a húszas éveim közepétől mostanáig (36 vagyok) így éltem.

Hogy lehetséges ez? Hogyan lehettem ilyen hülye és hagytam hogy valaki így elvegye az életem? Bármit megadtam volna azért hogy úgy szeressen mint én, de hogy nem vettem észre, hogy közelében sem vagyok? Hogy soha nem érdekeltem úgy, hogy elvileg együtt vagyunk de ő soha nem ér hozzám, soha nem csókol meg, soha nem érdekeltem mint nő.

Nem tudom ezt feldolgozni, napok óta az öngyilkosságon jár az eszem, megalázott, éveken keresztül fájdalmat okozott, soha nem szeretett úgy mint én őt csak elvolt velem, és mellettem mindvégig más nők után kajtatott.

júl. 18. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebredj fel es rugd ki ma. Pillanat alatt talalsz mast. A nem megfelelo elemeket mindig el kell tavolitani.
júl. 18. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kezdődött ez az áldatlan helyzet?

Megpróbáltál beszélni vele, jelezve az igényeidet?

júl. 18. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sok ilyen helyzetben élő nő van. Lehet áldozat típus vagy, ő pedig nárcisztikus.

36 évesen még fiatal vagy, ha azonnal otthagyod van még esélyed egy kapcsolatra. Nehéz helyzet , de az időt sose fogod visszakapni én is elvesztegettem 25 évet.

Mentsd ami menthető, ne az elveszett 10 évre gondolj hanem a maradék 30 évre. De mindenképp hagyd el

júl. 18. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen.

Én azt tudom javasolni, hogy konzultálj egy pszichológussal és vess véget a kapcsolatnak!

Őszintén sajnálom, hogy így alakult. :(

júl. 18. 20:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen, természetesen nagyon sokszor jeleztem neki, hogy ami folyik, az nem egy normális párkapcsolat. Pár havonta mindig "leültettem" H beszélnünk kellene, de ma is az volt a válasz, hogy ne magyarázzak mint egy gyereknek... Hirtelen "belém csapott a villám" hogy mégis mit művelek magammal? Hagyom, hogy valaki így lealázzon, hogy csak mossam a ruháit de ezen kívül hallgassak?

Megalázva, megbántva, semmibe nézve érzem magam. Gyűlölet, düh és végtelen szomorúság van rajtam. Holnap elkezdek összepakolni, nem fogom hagyni H ezt tegye velem.

júl. 18. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Ezt hosszù évek òta elviseled, holnap is elfogod, meg holnapután is, sőt biztos vagyok benne, hogy ennek csak akkor lesz végleg vége, ha pasi kidob.
júl. 18. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki folyton a múltba néz az s.ggel megy a jövőbe! Ami elmúlt már nem tudod visszahozni, 36 évesen még bőven erőd teljében vagy, hogy új életet kezdj, új kapcsolatba vágj és megtaláld a boldogságot. Semmi sincs még veszve, csak lépnek kellene az irányába!

Egyébként hasznos lenne, ha felkeresnél egy szakembert. Segíteni fog kicsit felhúzni a padlóról. Hidd el nálad cifrább eseteket is megoldottak már!

júl. 18. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Szomorú, de most tanulod, tanulgatod, hogy szerelem nem létezik, csak kapcsolatok vannak. Ott törekedni kell egy olyanra, ami minél több aspektusában előnyös a számodra (a másik fél is ezt teszi, csak a saját nézőpontjából). Itt ez felborult, mert dőre módon te nem ezt tetted, így ki vagy használva.

Tanulj ebből! Legközelebb érvényesítsd érdekeidet már az elején.

júl. 18. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Felvetted az anya szerepet. Extrakkal.
júl. 18. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!