Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom exe sokkal szebb nálam. Ezt hogy lehet normálisan feldolgozni?

Figyelt kérdés
A páromnak nem hoztam fel ezt még, azt tudja, hogy nem vagyok megelégedve magammal, de azt nem, hogy kb. majdnem minden nap megnézem az exe profilját instán, facebookon... Beteges vagyok, tudom, de nehéz nem összehasonlítani magam vele. Még nem telt el egy év azóta, hogy szakítottak, a lány meg egyenesen gyönyörű, hozzá képest egy nulla vagyok. Bármit csinálok, sosem leszek olyan szép és úgy érzem nevetséges azt gondolnom, hogy velem stabilabb kapcsolata lesz, mikor volt már neki nálam szebb, jobb. Szörnyű érzés.

aug. 29. 20:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Pszichológussal. Azt nem értem miért pasizgatsz ha a béke segge alatt van az önértékelésed. Pasi nem fogja soha rendbehozni, csakis te magadnak ha kell szakemberrel.
aug. 29. 20:04
 2/21 anonim ***** válasza:
14%
Nem véletlen szakitottak a szép nők kibirhatatlanok és ötezer pasi ostromolja őket, kéne a fenének egy ilyen probléma, csak a sok kangörcsös fiúcska nem tud az agyával gondolkozni.
aug. 29. 20:06
 3/21 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem kezdj el járni pszichológushoz és rakd rendbe az önértékelésed minél előbb, hidd el ez akár kihatassal lehet a kapcsolatodra. Egy férfi sem kíváncsi olyan nőre aki lelombozza a másik felet is azzal hogy magával elegedetlenkedik.

Mindenki úgy lát téged ahogy te magad ezt jegyezd meg. Ha nem tartod magad eleg vonzónak akkor próbálj meg változtatni magadon.

És ne másokhoz hasonlitgasd magad, tudom milyen érzés de nyugi nem véletlenül van veled. Nem csak a külső számít és sosem tudhatod mások hogy látnak téged.

aug. 29. 20:11
 4/21 anonim ***** válasza:
64%

Jol csak a szivevel lat az ember.

Szepnek lat nyugi. Szebbnek ,mint ot.

aug. 29. 20:14
 5/21 A kérdező kommentje:
Azt mondja törődőbb vagyok, hogy azt érzi, jobban szeretem, mint bárki eddig. Tényleg nagyon szeretem. De az bánt, hogy külsőre egyértelműen nem közelítem meg az exét, mert ez vitathatatlan.
aug. 29. 20:18
 6/21 anonim ***** válasza:
39%
Én nem kezdtem volna vele ki ha alig szakított. Búfelejtő vagy és ez független az ex kinézetétől. Hamarosan felépül mert feldobod az egóját azt ki is dob téged, majd más nőkkel kezd ki...
aug. 29. 20:20
 7/21 A kérdező kommentje:
#6 Ezen még nem szorongtam eddig, de kösz az ötletet.
aug. 29. 20:26
 8/21 anonim ***** válasza:
81%

"Azt mondja törődőbb vagyok, hogy azt érzi, jobban szeretem, mint bárki eddig. "

Ez szép és jó, csak épp pont az ő érzéseiről nem ejt szót 🤔

aug. 29. 20:28
 9/21 anonim ***** válasza:
72%

Hiába vagyok lepontozva, ez az igazság. Búfelejtő vagy.

"Azt mondja törődőbb vagyok, hogy azt érzi, jobban szeretem, mint bárki eddig."

Kihasznál téged, jobban érzi magát attól, hogy oda vagy érte, törődsz vele míg az ex le se tojta és amikor kellő önbizalmat szerez kidob téged a francba, hogy csajozni tudjon!

aug. 29. 20:31
 10/21 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok senkit, nem is tudom megítélni, hogy mit érdemes tennem vagy mi van. Ha lennék olyan szép, mint az ex, akkor lehetnék több búfelejtőnél? Vagy felejtős teljesen...
aug. 29. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!