Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, titeket zavar, ha a párod egy nálad sokkal jóképűbb/szebb emberrel beszélget, mint te?
Figyelt kérdés
2024. jún. 10. 17:14
1/8 anonim válasza:
Nem, nincsenek ilyen jellegű komplexusaim.
2/8 anonim válasza:
Nem zavar.Nálam szebb nőnek nem kellene soha az én párom.:D Én elég szép nő vagyok.Egy 1000ből egy szupermodell soha nem állna vele szóba, mert nincs mit nyújtson neki.
5/8 anonim válasza:
Igen zavar, már nem bízom a barátnőmben mert egyszer már megcsalt.
6/8 anonim válasza:
Attól függ... érzi az ember, hogy van e köztük kémia, és azt kenegetik-e, vagy nem. Ennyi infóból még nem zavar.
8/8 anonim válasza:
Nem tartom számon és nem számoltatom el azzal, hogy kivel beszélget. Nem is adok helyet az agyamban ilyen gondolatoknak, tudom és érzem hogy megbonthatatlan az egységünk. Ezen felül csak magamat mérgezném feleslegesen paranoid gondolatokkal, azt meg minek? Bizalom van, nem játszotta el, nem érdemli meg hogy ok nélkül csesztessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!