Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom ex barátnője szebb nálam!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom ex barátnője szebb nálam!?

Figyelt kérdés

Párommal 3 hónapja vagyunk együtt, mindketten 22 évesek vagyunk és mindkettőnknek ez a második komoly kapcsolata.

Ez elmúlt 3 hónap felhőtlen volt, nagyon hasonló a személyiségünk, sosem veszekszünk a barátommal, mostanra kezd el tényleg igazán elmélyülni a kapcsolat, szinte már nálam lakik a barátom. Szombaton elmentünk iszogatni kettesben és előkerültek az érzelmek, a múltbéli kapcsolataimról kérdezgetett és nagyvonalakban elmeséltem neki, miért ért véget az előző kapcsolatom. 1,5 évig voltam együtt az exemmel, még 17 éves koromban, mai fejjel kicsit komolytalan volt a kapcsolat, de nem volt semmi patakánykodás, én egy évre kiutaztam Taiwanra és nem volt működőképes a távkapcsolata, egyáltalán nem haraggal váltunk el.

Ezután a párom is beszélt a régi barátnőjéről, ők 4 évig voltak együtt, közös vállalkozást indítottak, összeköltöztek albérletbe, az exének volt egy vetélése is, de végül több sráccal is megcsalta és elhagyta egy híres csávóért. Mint utólag kiderült, meg is kérte az exe kezét, de az nem fogadta el, mert ez nem sokkal az előtt volt, mikor elhagyta a másik srácért és ekkor már titokban ismerkedtek. Haragban váltak el, báratom mindelhol letiltotta az exét is az egész családját.

Tegnap kiváncsiságból ránéztem az ex baratnő oldalára is szerintem arcra szebb lány nálam. Én nagyon sokat sportolok, tehát az alkalom bőven jobb, de be kell valljam, az arca nagyon szép az exnek és kicsit aggaszt, hogy ilyen komolyan tervezett a párom az exével, láttam szombaton, mennyire fájt neki az egészről beszélni, picit még el is sírta magát és a kettő dolog összetéve aggadolmat okoz, főleg hogy nem hasonlítgatásképp, de többször szokott ilyeneket mondani, hogy anno Laurának ez volt a kedvenc étterme, amikor elvisz vacsorázni, vagy a lakásábán az egyik ablak kilincse el van törve és jajj, azt még régen Laura törte le, nem csinálta meg azóta.

Mennyire van félnivalóm, hogy vannak még érzelmei az exe felé?

2024. jún. 17. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Egyértelműen vannak, de nem azért mert "szebb" tőled. Nem lépett túl rajta, azon se, hogy megcsalta, nem adott neki újabb esélyt, kudarc érte. Lehet még szereti is, vagy kötődik hozzá rossz módon.
2024. jún. 17. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Vannak, de nem a külsős miatt.
2024. jún. 17. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Nekem inkább az lenne redflag hogy leléptek tőle.
2024. jún. 17. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Vannak még érzelmek az exe iránt, a legkevesebb gondod az legyen, hogy szerinted a csaj szebb, mint te.
2024. jún. 17. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Addig menekülj ameddig nem sérülsz lelkileg, mert amint lehetősége lesz dobni fog az exéért.
2024. jún. 17. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Ő még egyáltalán nincs túl az exén, és nem azért, mert az esetleg szebb arcra. 4 év hosszú idő, nem lehet egyik pillantról a másikra túl lenni valakin, akivel ennyi mindent éltél meg, tapasztalatból mondom.

Nekem az fura, hogy az exét emlegeti előtted, "ez Laura kedvenc étterme"én ezt nem tudnám sokáig tolerálni. Nekem is volt 6 éves kapcsolatom, esküvőt, gyereket terveztünk, de eszembe nem jutna a jelenlegi páromnak a kedvenc helyeit, meg dolgait sorolgatni. Az más, hogy tud róla, stb de ilyen részletbe menő dolgokat szerintem nem jó jel, ha felhoz.

2024. jún. 17. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nem kell félned. Ha veled van, akkor tetszel neki, az hogy az exen még csak félig lépett túl, nem biztos hogy akkora probléma. Én ismerkedtem ugyanígy, és igazából engem ez inkább kisegített, hogy ne ragadjak bele a múltba.

Azzal a másik lánnyal amúgy is tönkrement volna a kapcsolat idővel.

A szépség is relatív. Még ha az exe is lenne neki a "mérce", akkor is veled van 3 hónapja, tehát igenis megütöd nála a mércét.. szerintem.

Gondolom nem józan állapotban mondta el ezeket, tehát lehet hogy nem volt túl jó ötlet ezt így előhozni, mert még nem elég erős a kapcsolatotok ehhez.

2024. jún. 17. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Még nem lépett túl rajta. Sokak szakítás után egyből másik kapcsolatba ugranak hogy ne kelljen a túl lepesen rágódni.

Hidd el ennek nem lesz jó vége.

aug. 29. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!