Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom volt barátnője szebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom volt barátnője szebb és szerintem a párom is így gondolja! Tanács? Többi lent

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy a párom volt barátnője szebb mint én, csodaszép a teste, vékony és hatalmasak a mellei.

Én is vékony vagyok, de a melleim kicsik. Párom már említette, hogyha látnám az exét meztelenül begerjednék, meg hogy a mellei csoda szépek. Mondta, hogy őt nem zavarja, hogy kicsik a melleim, de szerintem csak nem akart megbántani. Meg az előző barátnője táncol, ezért is néz ki jól, én meg.... régebben anorexiás voltam, szóval se mellem, se seggem nincsen :/

az én mellem kb ilyen: [link]

a volt csajé meg ilyen: [link]

Nagyon zavar a kinézetem, és nem akart megbántani, de sikerült..... valami tanács?

2013. okt. 30. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne ezt nem mondta volna! De ha ennyire baj neki, hogy az előző jobb volt, miért szakítottak? Amúgy beszélj vele, hogy ezt hogy értette, és hogy te mit gondolsz a dologról! :)
2013. okt. 30. 18:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem szereti már, csak beszélgettünk erről, azt mondja, hogy velem jobb a kapcsolat, csak a külső tényezők zavarnak, meg nem akart megbántani, nagyon őszinte srác
2013. okt. 30. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom,hogy ne a múltban éljetek.
2013. okt. 30. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Ééés akkor most mi van? Az a tanácsom, hogy ne kicsinyeskedj, nőlj fel, gondold át a dolgokat! Gondolkozz gondolkozz....

Bízol a barátodban? (Ha nem, ha ilyen kicsi dologban nem, akkor minek vagy vele?) Nos, akkor hidd el neki, hogy te kellesz neki! És ez csak egy mell! Egy MELL! Nem egy ember, nem egy személyiség!

A kis mell is szép, a nagy mell is szép! De nem ettől fognak szeretni!

Hidd el, a nagy önbizalomhiány, a sok nyavalygás roncsolja a kapcsolatot, nem a melled mérete!

2013. okt. 30. 18:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Előttem szólót kijavítanám, hogy ez "két" mell, s nem csak egy :D

Komolyabbra fordítva, teljesen igaza van. Nem az tesz tönkre egy kapcsolatot, hogy kicsi a melled, hanem hogy bizalmatlan vagy.

2013. okt. 30. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt jó testű barátom, szexi, izmos testű barátom, kis farkú barátom, nagy farkú barátom - de akit legjobban szerettem, nem annak volt legjobb a teste, nem annak volt leghelyesebb az arca. Ettől függetlenül meg tudtam volna állapítani, hogy igen, a te tested nem olyan szép, mint az xy-é volt. De nem érdekelt.
2013. okt. 30. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Az első képen teljesen jó mellek vannak, a méretük sem vészes :)

Hajajj, nem tudom, mit tehetsz, engem nem az ex szépsége zavarna, hanem hogy a fickó annyira dícsérgette őket Neked, persze ez a helyzettől is függ, lehetett egy őszinte megnyilvánulás, mert ha csak merengve Rád néz és közli, hogy az exe milyen bomba csaj volt, az ugye más.

Úgy tűnik, azt hiszed, hogy a nagy mell jobb, mint a visszafogottabb, de nem kicsi méretű. Pedig ez ízlés dolga. Nagyon szépek tudnak lenni a kisebb mellek is s nem fognak annyira lógni később... A vékony testhez társuló igen nagyok pedig fájdalmasak tudnak lenni, rengeteg nagymellű vékony lány cserélne Veled.

A nagyon picikkel már más a helyzet, de az első képen láthatók attól igen távol állnak.

Nekem viszonylag nagy mellem van s mint kiderült, a párom inkább a kicsiket szereti (érdekes, sose viselkedett úgy, hogy baja lenne azzal, amim van, sőt)... Nem baj, mert nekem meg a női test tetszik jobban, ő pedig reménytelenül hímnemű :D Ez nem jelenti azt, hogy ne tetszenénk egymásnak s ne szeretnénk egymást. Azt is látjuk, hogy egyikünk sem egy szépség. Na és? Attól még nem kellene egy szebb, de más ember. Idővel az ember akár képes is szebbnek látni egy tökéletlenebb porcikát is, csak mert az azé, akit szeret.

2013. okt. 30. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam már az kivitte volna a biztositékot, hogy az exe melleiről beszél. Hogy lehet ilyen bunkó? Nem veszi észre, hogy neked ez rossz? Kérd meg, hogy ne beszéljen róla meg igen amit az előző irt, azt is mondd meg hogy visszamehet nyugodtan! Nem kötelező semmi.

ha érzed, hogy kíván és nincs gond az ágyban akkor ne foglalkozz ezzel a kijelentéssel felejtsétek el. Ha nincs igy akkor szakitsd vele. De valószinüleg úgysem lesztek együtt örökké, szóval nem kell ezt túlaggódni.

Szerintem amúgy az első képpel sincs gond, pont jó az ilyen tenyérbeillő. Nekem is ekkorát, és sok pasinak jobban bejön mint a tejcsárdák. A mienk akkor sem fog lógni amikor az exének már térdig ér :D Nyugi, teljesen jó ez a méret :) Nagyon sok pasinak bejön. Aki meg nagyot akar, fizesse a plasztikát vagy húzzon el és keressen olyat. Egy pasim volt aki azt mondta, hogy neki a nagy mellü nők tetszenek, mire mondtam: nekem se te tetszel, nyugodj meg :D és faképnél hagytam. Ja megspékeltem még annyival, hogy másnak a farka is nagyobb volt :D Ne csak nekem legyen már kisebbségi érzésem :)

Amúgy nem bántott meg vele, mert elengedem a fülem mögött, én meg vagyok elégedve magammal és ez a fontos.

2013. okt. 30. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Párom már említette, hogyha látnám az exét meztelenül begerjednék,meg hogy a mellei csoda szépek" - ne is haragudjatok, de szerintem ez a pasi egy szemét bunkó. Nem normális, hogy a voltbarátnőnek a testéről mesél, hogy mennyire gerjedne be! :DD Ez nevetségesen bunkó dolog.

Na meg amit linkeltél példának, hogy "hatalmas mell"... kicsit túlzás, ne is haragudj. Egyáltalán nem hatalmas az a mell, max nagy, de hatalmasat inkább az E-s, F-es kosarat nevezném.

2013. okt. 30. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Ugye kidobtad már eztet a bunkót?
2015. dec. 13. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!