Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már mást is "megszólt" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már mást is "megszólt" a családja amiért nem volt még barátja/barátnője? 20f

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 13:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem,mert magánügy.
2013. okt. 28. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:
64%

engem :D:D:D:D::D

unokabátyáim kérdezgetik, hogy nem vagyok-e meleg.

mondják, hogy teljesen normális dolog, semmi baj nincs ezzel.

Az idősebb rokonok meg azt kérdik, hogy bírom nő nélkül....mármint szex nélkül...nekem meg lesül a pofámról a bőr....MI A FA..Z KÖZÜK VAN HOZZÁ!!!!!

21f

2013. okt. 28. 13:57
 3/12 anonim ***** válasza:
én azt vettem észre hogy a csjaoklapavetően hamarabb kezdenek el pasizni mint a fiuk csajozni viszont a fiukat többször szokták megszólni hogy mikor lesz már egy barátnője mint egy csajt hogy mikor lesz már pasija érdekes amugy 20 évesen szerintem még ne aggódj ezen ha 30 évesen nincs csajod majd akkor :D
2013. okt. 28. 13:58
 4/12 anonim ***** válasza:

mond azt hogy folyékony nitrogénnel XDDDDDD

2013. okt. 28. 13:59
 5/12 anonim ***** válasza:

ui: főleg akkor a legmegalázóbb amikor a nálam fiatalabbak kérdezgetik.

Na meg ami még jobban rátesz 1 lapáttal ha anyám jelenlétében kérdezgetik ezt tőlem, hajazva a szexuális identitásomra...meg, hogy bírom-e még....:S:S:S:S

:S:S:S:S:S:S:S

nincsenek ezek tekintettel senkire és semmire!!!

2013. okt. 28. 13:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Néha hallom a kérdést hogy mikor lesz vagy van e barátnőm és nekem rosszabb is mert tudom hogy soha nem lesz barátnőm... Félek a jövőtől

18/f

2013. okt. 28. 14:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Persze. Nekem 27 évesen sem volt még barátnőm, és tudom, hogy esélyem sincs rá, szóval megpróbálok nem foglalkozni a kritikákkal.
2013. okt. 28. 14:07
 8/12 anonim válasza:
Nálam is folyamatosan kérdezgetik, dunsztom sincs mit gondolnak,nemis érdekel. meg alapból semmi köze nincs senkinek hozzá,igaz tőlem már majdnem minden családtag kérdezi, tegnap apám kérdezte meg nyíltan,mi lesz velem,ha még most 20 évesen sincs barátnőm.. :D idegesítő dolog.
2013. okt. 28. 14:07
 9/12 anonim ***** válasza:
20 éves koromban anyám megkérdezte: Miért nincs barátnőd? Mondtam neki, hogy: Nekem nem kell. Erre ő: Szüzen fogsz meghalni.(és kinevetett) (és igaza lett)bár még nem haltam meg.
2013. okt. 28. 14:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem. Ha pár nélkül döglenék meg sokévesen, tojnának rá.
2013. okt. 28. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!