Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már mást is "megszólt" a családja amiért nem volt még barátja/barátnője? 20f
Nekem apám mondta, mikor 23 voltam, hogy csak fagyasztott gyerekem lesz, mert nem fogok kelleni senkinek.
Azért mondta, mert a családból senki nem tudott az addigi kapcsolataimról. Volt néhány.
Eléggé pofára is esett mikor 24 évesen összejöttem a férjemmel, és 1,5 év után össze is házasodtunk.
Egy ideig kérdezgette, hogy megcsalt e megvert e már, és hogy el akar e hagyni.
Azt is mondta, hogy el fog hagyni ha nem lesz kinyalva a férjem segge. Én mondtam apámnak, hogy a férjem nem olyan mint ő. Erre már nem tudott mit mondani.
1,5 éve nem beszéltem vele. Nem véletlenül. Nincs erre szükségem.
27/N
Nekem állandóan de faxom ki van ezzel mi köze bárkinek is ehhez?
Nem kell csaj nekem most karrier és dőzsölés kell az majd hozz a nőt is,ennyi az egész.
Lesz majd Bömös aztán csaj is.
Engem nem izgat most építem a jövőm kicsit többet érek vele,mint csajozással,egy jó melóhelyen nem az lesz a kérdés,hogy na és mennyi nőt dugott meg??Hmmm az kevés jó nincsen felvéve :D :D :D :D :D :D :D
De tudod kik foglalkoznak mással akiknek nyomorúságos életében nincsen semmijük,dolgoznak egy gyárban vagy minimálbérért valahol és van egy semmit mondó nőjük,pont ezek osszák az eszet,majd meglátják én hol leszek meg ők.
De már most tudom.
Ne törődj velük,kapják be ennyi.
Mindenki törődjön a saját kib_szott dolgával,én sose basztatok senkit se semmiért,mert semmi közöm hozzá,hálistennek nekem van dolgom elég így nem törődök másokkal ennyi.
Te is így tegyél.
26Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!