Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom exe sokkal szebb nálam. Ezt hogy lehet normálisan feldolgozni?

Figyelt kérdés
A páromnak nem hoztam fel ezt még, azt tudja, hogy nem vagyok megelégedve magammal, de azt nem, hogy kb. majdnem minden nap megnézem az exe profilját instán, facebookon... Beteges vagyok, tudom, de nehéz nem összehasonlítani magam vele. Még nem telt el egy év azóta, hogy szakítottak, a lány meg egyenesen gyönyörű, hozzá képest egy nulla vagyok. Bármit csinálok, sosem leszek olyan szép és úgy érzem nevetséges azt gondolnom, hogy velem stabilabb kapcsolata lesz, mikor volt már neki nálam szebb, jobb. Szörnyű érzés.

aug. 29. 20:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

"Ha lennék olyan szép, mint az ex, akkor lehetnék több búfelejtőnél? "

Ugyan nem a #9 vagyok, hanem a #8, de én is azt mondom, nem valószínű.

Ha az ember nem tudja elengedni a múltat, tök mindegy, hogy néz ki a másik, akkor is csak az árnyéka lehet az előzőnek...

Ezért sem értem, ilyen esetben minek vágnak bele sokan egy kapcsolatba, átverve magukat és mást is...

aug. 29. 20:41
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Itt nem a szépségről van szó. Arról van szó, hogy se neki, se neked nincs önbizalma csak még te oda vagy érte addig ő rajtad keresztül nyer hiúságot amit alkalmazni fog más lányoknál. Szakítani kéne és önbizalmat növelni pszichológus segítségével mert abnormális, hogy lesed az exet.
aug. 29. 20:43
 13/21 A kérdező kommentje:
Nála nem utal olyan sokminden arra, hogy ne tudná elfelejteni az exét, vagy érezne valamit még iránta. Az önbizalma nőtt mióta velem van és olykor kissé nárcisztikusan viselkedik, az tény.
aug. 29. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék, kezded hizlalni a máját, lehet az exszel azért lett vége mert ő vele is hasonlóan viselkedett. És te még vele akarsz maradni? MENEKÜLJ!
aug. 29. 20:52
 15/21 anonim válasza:
83%

Mit takar az, hogy nárcisztikusan viselkedik?

Mik derülnek itt még ki a végén..

Az a helyzet, hogy alap esetben azt szerettem volna írni, hogy ha szeretsz valakit akkor miért nem gondolsz arra, hogy a külső dolgok nem képeznek kizárólagosságot, mert nagyon sok más dolog van ami fontos lehet egy párkapcsolatban..

De mostmár inkább azt mondom, hogy nehogy az legyen a vége, hogy te csak egy ugródeszka leszel a párod számára..

aug. 29. 21:16
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretném a kapcsolat más részeit itt boncolgatni.
aug. 29. 21:42
 17/21 Johhny05 válasza:
52%

Nem a külső tulajdonságaiddal lehetsz több, vagy kevesebb az exénnél. Ha mégis akkor add rá a kabátot hadd menjen!

A párkapcsolatban a külső tulajdonságoknak legfőképp az ismerkedési szakaszban van jelentősége. Ha ilyen külsővel téged választott, és van mögötte érzelmi tartalom akkor a viselkedésedre, cselekedeteidre öszpontosíts inkább mert úgy tarthatod meg őt. Ha megváltoztatod a külsőd, nem biztos hogy a párodnak tetszeni fog, vagy épp te nem fogod önmagadénak érezni.

A másik lány elcsúfítása pedig minden férfi esetében szerintem a veled való szakításhoz vezetne. Az emberi gonoszságot csak a gonosz emberek fogadják el.

aug. 30. 05:56
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az ember ilyeneket csinál mint te, akkor az egy valid érzés, azért vagy féltékeny mert tudat alatt érzed vagy érzékeltetik veled azt ami miatt félsz. Mindig hallgatni kellene a belső hangra. Egyetértek az egyik előttem szólóval, biztos nem mennék bele olyan kapcsolatba ahol előtte az egyik fél alig szakított mással. "Fájdalomcsillapítás, ragtapaszozás" ez, ha nem volt fülig szerelmes, akkor is. Aki rögtön fejest ugrik új kapcsolatba az az érzései elől menekül. Ez van sajnos, ha hiszed, ha nem.
aug. 30. 11:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Még hányszor írod ki? Kérlek menj el pszichologushoz, mert már nagyon szenvedsz.
aug. 30. 18:53
 20/21 anonim ***** válasza:
60%
Figyelj, nem tudom, ha segít rajtad, de leírom férfiként hogy van nálam. Volt olyan exem, aki után mindenki utánafordult, és mindenki irigyelte tőlem. 1,80 magas csaj, gyönyörű arc, csinos, tényleg szexi volt na. Én büszke voltam rá, nem tagadom, de szenvedtem. Toxikus volt az egész, nagy elvárások, a szex sem olyan volt korántsem, mint sokan képzelnék olyan csajjal. Felszabadultam, mikor szétmentünk. A mostani csajom bár arcban nagyon szép, de 100 kg felett van, nyilván nem az a csaj, akit mindenki irigyel tőlem. De mégis én imádom, a szex fergetegesen jó vele minden alkalommal, a mindennapokban egy húron pendülünk, tökéletes a kémia,harmónia, minden ami kell.
aug. 31. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!