Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt a fellángolás, ez normális, más hogy viseli?
Barátommal lassan 4 hónapja együtt vagyunk. A kezdeti izgalom amit még az ismerkedés időszakánál éreztem, elmúlt egy 2 hónapja kb. A kezdeti izgalom, fellángolás alatt értem ezeket: Minden találkozót izzadó tenyérrel vártam, 20x telefújom magam parfümmel hogy illatos legyek neki. Amikor még látok benne izgalmat, titkokat amiket várok hogy megosszon velem mert még annyira nem ismerem régóta. Hogy várok arra hogy írjon,vagy visszaírjon. Hogy ha nem ír vissza hamar akkor csak arra gondolok hogy írjon és ha végre ír, a szivem kiugrik a helyéről. Hogy minden találkozóra fullosan felöltözök hogy a legszebb legyek neki.
Nemtudom vágjátok-e ezeket a dolgokat(főleg nők, lányok)..
De ezek elmúltak, a fellángolást átváltotta a sima szeretet(de erős szeretet), ragaszkodás. Már nem sminkelek előtte hogy a legszebbnek lásson mert már nem érdekel ha smink nélkül lát. Már nem szégyellek előtte szar ruhában lenni. Ha ír, már nem olyan csillanó szemmel nézem az üzenetet. Ha nem ír kicsit több ideig, nem leszek depressziós mert tudom hogy ugyis fog írni. (ismerkedes idoszaknal meg mikor nem irt mondjuk 2 oraig azt hittem mar nem is fog soha)
Szóval ja, ezek vannak, ettől függetlenül nagyon szeretem, ragaszkodom hozzá, de már más került előtérbe, a kezdeti izgalom elmúlt, mert nagyon sok idot töltünk együtt, ha tehetjük napokat egymásnál alszunk.
Én csak a pasit figyelem magam nem szoktam csak nagy stádiumokban azaz pl évente.
A pasit figyelem hogy első napokban le se lehetett vakarni, rohant utánam élt halt értem könnyes drámák, éjszaka igybölel kb mintha nem lenne holnap se mintha utoljára ölelhetne levegőt se kapok, énekelget nekem szerelmes számokra, pár honap mulva meg..háttal is elalszik, más nőket is észrevesz, kapcsoljam má' ki a zenét mert zavarja, meg a többi
Magamon csak azt veszem észre amikor kb 1 év telt el. Első nap még zene a fürdőbe izgatottan készülök, meg stb, 1 év mulva meg ha belenézek a tükörbe nincs már csillogás báj, szomoruság van, sok csalódás az arcomon, rondább lettem leépít, toxic megviselt lettem, nem éltet az egész, hanem pusztít csak.
Kb.
#1 szerintem az hogy hamar belekezdtünk a dolgokba, és hamar összemelegedtünk, úgy viselkedünk egymással mintha házasok és emiatt hamar beleszoktam, pont úgy ahogy a #3as írta, az nem azt jelenti hogy az idejét húzom, vagy dobni kellene!:D
Szeretni fogom örökre, mással el sem tudnám képzelni, és kitartok mellette a végsőkig
Ez az egész kapcsolat illúziókon alapul, legalábbis részedről biztosan. Te a szerelembe vagy szerelmes.
Én pont azt tapasztalom, hogy az az igazi, amikor minimális izgalommal, inkább nyugodtsággal várod a találkozókat, hiszen érzelmileg hazatérsz.
A hatalmas izgalom inkább megfelelési vágy, hogy a legjobbat tudd adni, de biztos, hogy önmagadat adod ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!